- 40%

- 40%

Fecioara din Siena

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Fecioara din Siena


Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Versiuni disponibile

Împlinirea a nou─âsprezece ani îi aduce sfâr╚Öitul speran╚Ťelor... ╚Öi puterea de a lupta pentru dragoste. Palio: cea mai periculoas─â ╚Öi disputat─â curs─â de cai din Siena. Un an de preg─âtiri, zece c─âl─âre╚Ťi, trei tururi de piazza – ╚Öi totul se termin─â într-o clip─â. Dar în anul 1723,...

Împlinirea a nou─âsprezece ani îi aduce sfâr╚Öitul speran╚Ťelor... ╚Öi puterea de a lupta pentru dragoste.

Palio: cea mai periculoas─â ╚Öi disputat─â curs─â de cai din Siena. Un an de preg─âtiri, zece c─âl─âre╚Ťi, trei tururi de piazza – ╚Öi totul se termin─â într-o clip─â. Dar în anul 1723, competi╚Ťia nu reprezint─â doar obi╚Önuita rivalitate de moarte dintre cartierele ora╚Öului. C─âci pentru dou─â femei din publicul care asist─â cu sufletul la gur─â, în joc este mult mai mult decât premiul atât de disputat.

Pentru Pia de Tolomei, cea mai frumoas─â femeie din Siena, cursa este ultima ei ╚Öans─â de a sc─âpa de c─âs─âtoria cu un b─ârbat nemilos ╚Öi violent. Pentru Violante de Medici, duces─â de Siena, este începutul a ceea ce du╚Ömanii ei doresc s─â fie ultima ei lun─â de conduc─âtoare a ora╚Öului. Apari╚Ťia în ultima clip─â a unui c─âl─âre╚Ť necunoscut nu numai c─â va schimba radical via╚Ťa Piei ╚Öi pe cea a lui Violante, dar va influen╚Ťa ╚Öi viitorul familiei de Medici.

C─âci Riccardo Bruni, fiul unui simplu potcovar sienez, se va îndr─âgosti de Pia, descendenta unei familii nobile, amenin╚Ťând f─âr─â s─â ╚Ötie echilibrul fragil de intrigi ╚Öi influen╚Ťe care conduc ora╚Öul de zeci de ani. Iar dezv─âluirea originii sale misterioase ar putea reprezenta un blestem sau o mântuire nu doar pentru destinul ora╚Öului, ci ╚Öi pentru al celor dou─â femei.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Jul 2015
Numar pagini:
attribute_icon
304
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-956-6

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  11 iul. 2015
Autor(i)  :  Marina Fiorato
Numar pagini  :  304
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-741-956-6