- 50%

- 50%

-50%

Gemenele

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 9,95┬álei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 21.10.2021

Insulele Nantucket ╚Öi MarthaÔÇÖs Vineyard sunt desp─âr╚Ťite de doar c├ó╚Ťiva kilometri ÔÇô ├«ns─â ar putea la fel de bine s─â fie la lumi ├«ntregi dep─ârtare ├«n ceea ce le prive╚Öte pe Harper ╚Öi Tabitha Frost, dou─â surori gemene, dar ├«nstr─âinate. Harper este relaxat─â, nu-i pas─â ce crede lumea despre ea, dar nu reu╚Öe╚Öte s─â...

Insulele Nantucket ╚Öi MarthaÔÇÖs Vineyard sunt desp─âr╚Ťite de doar c├ó╚Ťiva kilometri ÔÇô ├«ns─â ar putea la fel de bine s─â fie la lumi ├«ntregi dep─ârtare ├«n ceea ce le prive╚Öte pe Harper ╚Öi Tabitha Frost, dou─â surori gemene, dar ├«nstr─âinate. Harper este relaxat─â, nu-i pas─â ce crede lumea despre ea, dar nu reu╚Öe╚Öte s─â ├«╚Öi p─âstreze prea mult timp un loc de munc─â, iar ultima ei aventur─â amoroas─â st├órne╚Öte b├órfe ╚Öi controverse printre locuitorii insulei. Tabitha este rafinat─â, elegant─â ╚Öi a mo╚Ötenit pasiunea pentru mod─â a mamei sale. Dar magazinul pe care ├«l conduce se afl─â ├«n pragul falimentului, iar Ainsley, fiica ei adolescent─â ╚Öi rebel─â, ├«i d─â numai b─ât─âi de cap.

Desp─âr╚Ťite de cele dou─â insule, dar ╚Öi de rivalitatea ╚Öi ura care le-au ├«nvr─âjbit ├«n urm─â cu 14 ani, cele dou─â surori tr─âiesc o var─â de neuitat ├«n care destinul le pune la ├«ncercare. Nevoite s─â se re├«nt├ólneasc─â, Harper ╚Öi Tabitha hot─âr─âsc ca pentru o perioad─â s─â fac─â schimb de insule ÔÇô ╚Öi de vie╚Ťi ÔÇô pentru a salva ce a r─âmas din familia lor desp─âr╚Ťit─â. Dar descoper─â c─â secretele, minciunile ╚Öi b├órfele pot c─âl─âtori ├«ntre insule la fel de u╚Öor ca oamenii. Vor putea Harper ╚Öi Tabitha s─â ├«╚Öi dea seama c─â leg─âtura special─â pe care o ├«mp─ârt─â╚Öesc este mai important─â dec├ót resentimentele ╚Öi s─â lase iubirea s─â ├«nving─â?

 

ÔÇ×Povestea unei rela╚Ťii de familie complicate, dar captivante, care v─â va surprinde ╚Öi v─â va ├«nduio╚Öa ├«n nenum─ârate feluri.ÔÇť Library Journal

 

ELIN HILDERBRAND a absolvit Universitatea John Hopkins și a publicat până în prezent 26 de romane, vândute în peste 10 milioane de exemplare. Câteva dintre ele sunt în curs de ecranizare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
384
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6784-7
Traducator(i):
attribute_icon
Ana Maria Halalai
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  15 ian. 2021
Autor(i)  :  Elin Hilderbrand
Numar pagini  :  384
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-6784-7
Traducator(i)  :  Ana Maria Halalai

Despre Elin Hilderbrand

Elin Hilderbrand

Elin Hilderbrand a absolvit Johns Hopkins University și cursul de scriere creativă al University of Iowa.

Tr─âie╚Öte ├«n Nantucket de dou─âzeci ╚Öi cinci de ani ╚Öi este mama a trei copii adolescen╚Ťi.

A scris 21 de romane care s-au bucurat de mare succes ├«n r├óndul cititoarelor de c─âr╚Ťi romantice.

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate