- 50%

- 50%

Gemenele

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 9,95 lei

Reducere 50%

în stoc

Estimare livrare: 04.08.2021

Insulele Nantucket și Martha’s Vineyard sunt despărțite de doar câțiva kilometri – însă ar putea la fel de bine să fie la lumi întregi depărtare în ceea ce le privește pe Harper și Tabitha Frost, două surori gemene, dar înstrăinate. Harper este relaxată, nu-i pasă ce crede lumea despre ea, dar nu reușește să...

Insulele Nantucket și Martha’s Vineyard sunt despărțite de doar câțiva kilometri – însă ar putea la fel de bine să fie la lumi întregi depărtare în ceea ce le privește pe Harper și Tabitha Frost, două surori gemene, dar înstrăinate. Harper este relaxată, nu-i pasă ce crede lumea despre ea, dar nu reușește să își păstreze prea mult timp un loc de muncă, iar ultima ei aventură amoroasă stârnește bârfe și controverse printre locuitorii insulei. Tabitha este rafinată, elegantă și a moștenit pasiunea pentru modă a mamei sale. Dar magazinul pe care îl conduce se află în pragul falimentului, iar Ainsley, fiica ei adolescentă și rebelă, îi dă numai bătăi de cap.

Despărțite de cele două insule, dar și de rivalitatea și ura care le-au învrăjbit în urmă cu 14 ani, cele două surori trăiesc o vară de neuitat în care destinul le pune la încercare. Nevoite să se reîntâlnească, Harper și Tabitha hotărăsc ca pentru o perioadă să facă schimb de insule – și de vieți – pentru a salva ce a rămas din familia lor despărțită. Dar descoperă că secretele, minciunile și bârfele pot călători între insule la fel de ușor ca oamenii. Vor putea Harper și Tabitha să își dea seama că legătura specială pe care o împărtășesc este mai importantă decât resentimentele și să lase iubirea să învingă?

 

„Povestea unei relații de familie complicate, dar captivante, care vă va surprinde și vă va înduioșa în nenumărate feluri.“ Library Journal

 

ELIN HILDERBRAND a absolvit Universitatea John Hopkins și a publicat până în prezent 26 de romane, vândute în peste 10 milioane de exemplare. Câteva dintre ele sunt în curs de ecranizare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2021
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
Nr. pagini:
attribute_icon
384
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6784-7
Traducator(i):
attribute_icon
Ana Maria Halalai
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Despre Elin Hilderbrand

Elin Hilderbrand

Elin Hilderbrand a absolvit Johns Hopkins University și cursul de scriere creativă al University of Iowa.

Trăiește în Nantucket de douăzeci și cinci de ani și este mama a trei copii adolescenți.

A scris 21 de romane care s-au bucurat de mare succes în rândul cititoarelor de cărți romantice.

Din aceeasi categorie

Vezi toate