- 40%

- 40%

Identitate furată

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Identitate furată


Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Versiuni disponibile

Aflată la începutul unei cariere strălucite în Manhattan, Alexandra „Zan“ Moreland, designer de interior talentat, încearcă să-și refacă viața după tragedia răpirii fiului ei, Matthew, în Central Park, la vârsta de trei ani. Doi ani mai târziu, în ziua în care...

Aflată la începutul unei cariere strălucite în Manhattan, Alexandra „Zan“ Moreland, designer de interior talentat, încearcă să-și refacă viața după tragedia răpirii fiului ei, Matthew, în Central Park, la vârsta de trei ani. Doi ani mai târziu, în ziua în care Matthew ar fi împlinit cinci ani, ies la lumină fotografii care par să o acuze de răpirea propriului copil. Suspectată de poliție și chiar de apropiați, Zan este cuprinsă de frică și de disperare, ba chiar și de îndoieli privind propria nevinovăție. În același timp, descoperă cu groază că îi dispar bani din contul bancar și că îi sunt utilizate cardurile de credit. Cineva se folosește de identitatea ei. Dar cine încearcă să-i distrugă viața și, mai ales, de ce?

Cititorii vor sta cu sufletul la gură până la ultima pagină.“ - Fresh Fiction

Autoare de mare succes, Mary Higgins Clark a publicat peste 30 de romane de suspans, dar și nuvele, un roman istoric, o carte pentru copii și chiar una de memorii. Cărțile ei s-au bucurat de ecranizări de succes și au devenit bestselleruri internaționale, fiind vândute în sute de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Apr 2014
Numar pagini:
attribute_icon
322
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-709-2

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  14 apr. 2014
Autor(i)  :  Mary Higgins Clark
Numar pagini  :  322
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-686-709-2