Au mai rămas:

- 45%

Îngerul păcătos

Preț special 10,95 lei

Reducere 45%

Preț standard 19,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Inima bună a lui Cassie Stuart îi face o mulțime de probleme. Așa se întâmplă și când, sperând să potolească o dușmănie veche de douăzeci și cinci de ani dintre două familii vecine, joacă rolul de pețitoare și reușește doar să toarne gaz pe foc. Ambele tabere o...

Inima bună a lui Cassie Stuart îi face o mulțime de probleme. Așa se întâmplă și când, sperând să potolească o dușmănie veche de douăzeci și cinci de ani dintre două familii vecine, joacă rolul de pețitoare și reușește doar să toarne gaz pe foc.

Ambele tabere o avertizează să părăsească Texasul, dacă nu vrea ca ferma tatălui ei să ardă din temelii drept „mulțumire“ pentru intervenția ei. Așa că acum, Cassie are nevoie de un om diplomat, care să calmeze spiritele – și, în schimb, printr-un concurs nefericit de întâmplări, se alege cu un bărbat cunoscut pentru modul necruțător în care știe să rezolve disputele.

I se spune Angel, dar porecla lui este Îngerul Morții – un pistolar de-o frumusețe aspră, cu ochi negri ca păcatul. Nedorit și deloc bine văzut de potențiala lui angajatoare, Angel ar fi plecat de îndată, lăsând-o pe nerecunoscătoarea Cassie să se descurce de una singură. Dar simțul datoriei – precum și dorința de a gusta dulceața săruturilor ei – îl determină să încerce să o ajute.

Iar după ce sunt forțați de împrejurări să se căsătorească, Angel își dă seama că toate îndoielile lui legate de mariajul neașteptat sunt doar o picatură în oceanul unei pasiuni care îi poate duce în iad... sau în rai.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Aug 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-2902-9
Colectie:
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate