- 25%

Invitație la nuntă

Preț special 14,38 lei

Reducere 25%

Preț standard 19,17 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Patru femei, o nuntă și o zi de neuitat Lumea Annei este dată peste cap când primește o invitație la ceremonia nupțială a fostului ei iubit, Toby – acel Toby care pentru ea a fost Alesul, iubirea vieții ei, dar și cel care i-a frânt inima. Oare participarea la ziua cea mare o va elibera în cele din urmă de trecut,...

Patru femei, o nuntă și o zi de neuitat

Lumea Annei este dată peste cap când primește o invitație la ceremonia nupțială a fostului ei iubit, Toby – acel Toby care pentru ea a fost Alesul, iubirea vieții ei, dar și cel care i-a frânt inima. Oare participarea la ziua cea mare o va elibera în cele din urmă de trecut, așa cum își dorește cu disperare? Sau nu va face altceva decât să redeschidă vechi răni? Clare este cea mai bună prietenă a Annei, persoana care i-a fost alături în urmă cu mulți ani, atunci când Anna a fost distrusă de despărțirea de Toby. Însă Clare nu știe că nunta acestuia îi va schimba și ei viața pentru totdeauna. Ella este femeia fatală tipică – iubește bărbații și îi părăsește fără să arunce o privire înapoi. Dar singura persoană care nu a căzut pradă farmecelor ei este chiar Toby. Înainte de a fi luat pentru totdeauna, este oare prea târziu pentru o ultimă încercare de a-l cuceri? Pentru Rachel, viitoarea mireasă, aceasta ar trebui să reprezinte cea mai frumoasă zi din viață. Atunci de ce are numai presimțiri negre și teribile? Scrisă din perspectiva celor patru eroine, Invitație la nuntă vă va amuza, vă va înduioșa și vă va face să trăiți sau să retrăiți emoțiile uneia dintre cele mai frumoase zile din viața oricărei femei.

Helen Warner a reușit să capteze atenția cititorilor încă de la debut, cu romanul Invitație la nuntă, care a urcat rapid în topurile de vânzări în toate țările în care a fost publicat.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jan 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
304
ISBN:
978-606-8481-27-2
Colectie
Din aceeasi categorie Vezi toate