special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40.01%

Iubiri clandestine

Autor: Judy Astley
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Reducere 40%

3,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
C├ónd Sara, student─â la Arte, l-a cunoscut pe Conrad, i s-a p─ârut c─â nu exist─â pe lume un b─ârbat mai fermec─âtor. Deja pictor celebru ╚Öi bine- cunoscut pentru aventurile cu numeroase femei, Conrad o cucere╚Öte pe Sara, ╚Öi diferen╚Ťa de v├órst─â, de dou─âzeci ╚Öi cinci de ani, pare s─â nu aib─â nici o importan╚Ť─â c├ónd decid...

C├ónd Sara, student─â la Arte, l-a cunoscut pe Conrad, i s-a p─ârut c─â nu exist─â pe lume un b─ârbat mai fermec─âtor. Deja pictor celebru ╚Öi bine- cunoscut pentru aventurile cu numeroase femei, Conrad o cucere╚Öte pe Sara, ╚Öi diferen╚Ťa de v├órst─â, de dou─âzeci ╚Öi cinci de ani, pare s─â nu aib─â nici o importan╚Ť─â c├ónd decid s─â se c─âs─âtoreasc─â. ├Äns─â timpul trece pe nesim╚Ťite ╚Öi acum, apropiindu-se de ╚Öaptezeci de ani, Conrad decide c─â ar fi bine s─â-i redea libertatea mai tinerei sale so╚Ťii ╚Öi s─â moar─â ├«nainte ca b─âtr├óne╚Ťea s─â-i sec─âtuiasc─â puterile, a╚Öa c─â ├«╚Öi petrece timpul pun├óndu-╚Öi ├«n ordine via╚Ťa haotic─â. Sara, acum profesoar─â de art─â la un colegiu local, ├«╚Öi ├«mparte timpul ├«ntre profesie, familie ╚Öi st─ârile bizare ale so╚Ťului s─âu. De╚Öi are parte de compania multor b─ârba╚Ťi, ace╚Ötia ├«i sunt doar prieteni buni, iar Conrad ╚Ötie totul despre ei. ├Äns─â ├«n via╚Ťa Sarei apare un b─ârbat despre care descoper─â c─â dore╚Öte s─â p─âstreze secretul… c─âci uneori, nici m─âcar o c─âsnicie fericit─â nu poate fi o piedic─â ├«n calea unei pasiuni mistuitoare.

Judy Astley este o autoare britanică bine-cunoscută pentru romanele sale de dragoste, care abordează teme inedite cu umor și sinceritate. A publicat primul roman în 1994 și de atunci a publicat în ritm constant un volum pe an, așteptat cu mare interes de cititorii săi din întreaga lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2019
Nr. pagini:
attribute_icon
240
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-210-047-6
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  1 ian. 2019
Autor(i)  :  Judy Astley
Numar pagini  :  240
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-210-047-6

Din aceeasi categorie

Vezi toate