Jocuri periculoase

0% of 100
19,17 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

șefului mafiot Enzio Bassalino nu-i stă nimeni în cale și, mai ales, nimeni nu îndrăznește să-i strice afacerile. Așadar, când frumoasa activistă pentru drepturile femeii Margaret Brown convinge prea multe prostituate să rupă rândurile, este scoasă din joc cu brutalitate. Trei femei extraordinare jură să-l distrugă pe Bassalino – distrugându-i pe cei trei fii ai săi și utilizând singura armă împotriva căreia aceștia nu pot să reziste.

Aparent inocenta și fragila Beth îl vânează pe Frank la New York, starul de film Rio îl va seduce pe Angelo la Londra, iar superba și vicleana Lara îl va ademeni pe Nick la Los Angeles. Dar este un joc periculos, ce implică intrigi uluitoare, suspans, erotism și pasiune interzisă. Iar rezultatul va fi o luptă pe viață și pe moarte în lumea ucigătoare a crimei organizate. Trei femei frumoase s-au hotărât să dovedească faptul că, în materie de răzbunare, femeia este mult, mult mai  periculoasă  decât  bărbatul.

„Un roman uluitor, pe care nu-l poți lăsa din mână. Cititorul va trăi la maximum fiecare aventură a eroinelor.“          (Sunday Book Review)

Cu peste 500 de milioane de cărți vândute în mai mult de 40 de țări și cu 29 de bestselleruri New York Times până în prezent, Jackie Collins este una dintre cele mai apreciate romanciere ale lumii.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 20 oct. 2013
Colectie : Lira
Autor(i) : Jackie Collins
Tip Coperta : Broșată
Format : 107 x 177
Numar pagini : 208
ISBN : 978-606-686-416-9