lipsă stoc

Nu tocmai o lady

0% of 100
29,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Darius Carsington este un crai chipeș și irezistibil, cu o inteligență ieșită din comun și lipsit total de inimă, un bărbat care își împarte timpul între partidele de amor cu femei de moravuri ușoare și scrierea de lucrări științifice. Crede tinerele perfecte, favoritele înaltei societăți, sunt extrem de plictisitoare. Dar există ceva contrariant și nu chiar perfect în legătură cu Lady Charlotte Hayward. Carsington simte , sub aparența de femeie fară cusur, se ascunde ceva mult mai interesant și incitant, iar descopere adevărul i se pare o provocare în fața căreia nu poate rezista.

Lady Charlotte este atât de frumoasă, fermecătoare și elegantă, încât nimeni n-a băgat de seamă a devenit de multă vreme expertă în arta de a evita capcanele căsătoriei. De timpuriu, a învățat o lecție dureroasă despre încredere... și ispită. În anii care au trecut de atunci, și-a devotat viața unei existențeașa cum se cuvine“ – și nu are de gând -i permită unui bărbat precum Carsington s-o ispitească facă lucruri interzise.

Dar regulile atracției pot birui cu ușurință normele de bună creștere și pe cele morale, și câteodată chiar și cele mai cuminți tinere se lasă călăuzite de instinct, chiar dacă asta înseamnă riște totul pentru o iubire ca în povești.

Loretta Chase a absolvit Clark University, după care s-a dedicat pasiunii de a scrie romane de dragoste istorice. Cărțile ei au fost distinse cu premii importante ale genului, printre care și premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 20 sept. 2017
Colectie : Alma
Autor(i) : Loretta Chase
Tip Coperta : Broșată
Format : 140x210
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-2077-4