- 40%

- 40%

-40%

O întâlnire neașteptată

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 13.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
SERIA „FAMILIA HAVERSTON“ Adelaide Ward nu și-a dorit niciodată să fie capul micii ei familii, dar, după moartea părinților, nu are prea multe opțiuni. La 27 de ani, nu mai caută romantism sau pasiune. Tot ce-și dorește este un bărbat care îi poate susține material familia și – speră ea –...

SERIA „FAMILIA HAVERSTON“


Adelaide Ward nu și-a dorit niciodată să fie capul micii ei familii, dar, după moartea părinților, nu are prea multe opțiuni. La 27 de ani, nu mai caută romantism sau pasiune. Tot ce-și dorește este un bărbat care îi poate susține material familia și – speră ea – are suficienți bani ca să ajute la eliberarea fratelui ei din închisoarea datornicilor. De aceea, singurul ei scop este să fie cerută în căsătorie de respectabilul, chiar dacă mai puțin atrăgătorul baron Robert Maxwell, înainte ca familia ei să fie cu totul ruinată.
Soarta însă are alte planuri pentru ea. Fermecătorul Connor Brice apare brusc în viața ei și îi captează imaginația… înainte de a o compromite deliberat în fața înaltei societăți. Acum Adelaide are doi pretendenți, total diferiți ca fire și înfățișare, dar cu același motiv pentru dorința de a se însura cu ea. Connor Brice, fratele vitreg al baronului, caută de mult timp să se răzbune. Și ce modalitate mai bună să găsească decât să i-o fure pe frumoasa domnișoară Ward? O „compromitere“ rapidă și o căsătorie și mai rapidă ar fi doar începutul. Însă nu s-a gândit niciodată că Adelaide ar putea deveni rapid mai mult decât un mijloc pentru a-și atinge scopul. Acum trebuie să decidă ce este mai important pentru el – setea de răzbunare sau nevoia de a nu o pierde pe soția Adelaide.


Alissa Johnson și-a făcut debutul ca scriitoare în 2008, iar nominalizarea la premiile RITA ale Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste a venit ca o confirmare a calității bestsellerurilor ei vândute până în prezent în zece țări.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
288
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1184-0
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  14 oct. 2016
Autor(i)  :  Alison Goodman
Numar pagini  :  288
colectie  :  Alma
Categorie  :  Fictiune
ISBN  :  978-606-33-1184-0

Din aceeasi categorie

Vezi toate