- 40%

- 40%

O lady necrutatoare

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 28.10.2021

SERIA „DOAMNELE CELEBRE ALE LONDREI“ Lady Calliope Manning este hotărâtă să îl pedepsească aspru pe bărbatul care este responsabil pentru moartea dragului ei frate. Când află zvonurile că depravatul conte de Sinclair are nevoie de o soție bogată care să îl salveze din situația financiară delicată în care a...

SERIA „DOAMNELE CELEBRE ALE LONDREI“

Lady Calliope Manning este hotărâtă să îl pedepsească aspru pe bărbatul care este responsabil pentru moartea dragului ei frate. Când află zvonurile că depravatul conte de Sinclair are nevoie de o soție bogată care să îl salveze din situația financiară delicată în care a ajuns, Callie găsește modalitatea perfectă de a-i aduce sfârșitul dușmanului ei.

Justin „Sin“ Vaughn, conte de Sinclair, este obligat să se căsătorească grabnic cu o moștenitoare. Însă publicarea neașteptată și anonimă a unei serii de povești desfrânate despre care se zvonește că ar fi fost scrisă de el îi spulberă orice șansă la căsătoria atât de necesară. Cum toți cei din înalta societate sunt acum convinși că este un criminal, iar renumele pe care și l-a făcut nu îi este deloc de ajutor, lui nu-i rămâne decât să descopere adevăratul autor al acelei serii păcătoase și să se răzbune.

Callie nu și-a imaginat vreodată că Lord Sinclair va descoperi că ea a scris Confesiunile unui conte păcătos. Sau că o va răpi și că se va răzbuna făcând-o să îi devină soție. Și categoric nu s-a așteptat să descopere în el un bărbat așa irezistibil...

Sin este pe punctul de a-i da frumoasei și perfidei Lady Callie o lecție despre cruzime – cu sărutări arzătoare și atingeri chinuitor de îndrăznețe.

 

Scarlett Scott a debutat în 2013 și a scris până în prezent peste 40 de romane, majoritatea historical romance. Este o prezență constantă în topurile Publishers Weekly, USA Today și Amazon.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
272
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7018-2
Traducator(i):
attribute_icon
Irina Fulger
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  11 mar. 2021
Autor(i)  :  Scarlett Scott
Numar pagini  :  272
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-7018-2
Traducator(i)  :  Irina Fulger

Din aceeasi categorie

Vezi toate