- 40%

O pradă ușoară

Preț special 11,50 lei

Reducere 40%

Preț standard 19,17 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
 "Ajunsă la vârsta de 24 de ani, Victoria Huntington era convinsă că se pricepe să se ferească de vânătorii de zestre... însă nu îl întâlnise pe Lucas Colebrook, noul conte de Stonevale, un bărbat cu totul deosebit de cei care îi făcuseră curte până atunci. Fire impulsivă și îndrăzneață, Victoria nu poate...

 "Ajunsă la vârsta de 24 de ani, Victoria Huntington era convinsă că se pricepe să se ferească de vânătorii de zestre... însă nu îl întâlnise pe Lucas Colebrook, noul conte de Stonevale, un bărbat cu totul deosebit de cei care îi făcuseră curte până atunci. Fire impulsivă și îndrăzneață, Victoria nu poate rezista tentației de a fi alături de conte în escapade nocturne sălbatice și nebunești. Dar să-l însoțească pe Lucas în aceste aventuri se dovedește un demers mult mai periculos decât și-ar fi imaginat vreodată. Atrăgătorul conte se va folosi de toate slăbiciunile ei ca să o vrăjească, să o cucerească și să se însoare cu ea. Curând, Victoria se va trezi instalată în conacul dărăpănat al lui Lucas, și lucrurile iau o turnură neașteptată când adevăratul motiv pentru căsătoria încheiată în grabă va deveni evident. În plus, fantomele trecutului ei amenință să iasă la iveală într-un complot terifiant care îi pune în pericol viața, onoarea și pe singurul bărbat pe care ar putea să-l iubească vreodată.

Amanda Quick are în palmares numeroase premii literare, cărțile sale vânzându-se până în prezent în peste 35 de milioane de exemplare!"

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2013
Tip copertă:
Broșată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
368
ISBN:
978-606-686-424-4
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate