O zi (colecția Lira)

0% of 100
19,17 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

 15 iulie 1988. Chiar după absolvirea facultății, Emma si Dexter trăiesc o noapte de dragoste, urmând ca a doua zi fiecare să pornească pe propriul drum. Între fata nesigură pe propriile calități, dar care visează să schimbe lumea, și tânărul playboy provenit dintr-o familie înstărită, vanitos și fermecător se înfiripă astfel o prietenie de două decenii, descrisă prin intermediul unor frânturi de viață petrecute în aceeași zi de 15 iulie.

Undeva pe parcursul acestei călătorii îndelungate, în care speranțele se împletesc cu oportunitățile ratate, zâmbetele cu lacrimile, certurile cu împăcările, Emma și Dexter își dau seama că tot ce căutaseră întreaga viață se aflase chiar înaintea lor încă de la început.

„E o poveste de iubire care vorbește despre prietenie, despre familie, despre nostalgie și regret, despre felul în care speranțele și visurile noastre nu se îndeplinesc întocmai am dori noi. E o poveste cu nuanțe dulci-acrișoare.”       (David Nicholls)

David Nicholls a cunoscut faima mondială în 2009 odată cu apariția romanului O zi, care a fost tradus până în prezent în 37 de limbi și publicat în peste 2 milioane de exemplare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 27 oct. 2013
Colectie : Lira
Autor(i) : David Nicholls
Tip Coperta : Broșată
Format : 107 x 177
Numar pagini : 480
ISBN : 978-606-686-421-3