- 25%

Pariul unui crai

Preț special 14,93 lei

Reducere 25%

Preț standard 19,90 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
SERIA „MIRESE PĂCĂTOASE“ O serie despre poveștile de dragoste fierbinți dintre bărbații care conduc una dintre cele mai bine-cunoscute case de jocuri de noroc din Londra și femeile care se îndrăgostesc nebunește de ei. Lord Robert Dennington, marchiz de Westfield, se bucură de multă vreme de libertatea pe care o are ca...

SERIA „MIRESE PĂCĂTOASE“
O serie despre poveștile de dragoste fierbinți dintre bărbații care conduc una dintre cele mai bine-cunoscute case de jocuri de noroc din Londra și femeile care se îndrăgostesc nebunește de ei.
Lord Robert Dennington, marchiz de Westfield, se bucură de multă vreme de libertatea pe care o are ca moștenitor ducal. Știe prea bine că într-o bună zi va trebui să-și asume responsabilitățile ducilor de Somerset, dar deocamdată nu se grăbește să renunțe la existența sa lipsită de griji.
Helena Banbury ține contabilitatea într-un club de jocuri de noroc pentru gentlemeni, este expertă în cifre și bilanțuri, pasionată de matematică, dar, ca femeie, nu are nici o influență și se simte complet neputincioasă. Nu aparține nici nobililor care frecventează sălile de joc, dar nu este complet în largul ei nici printre bărbații care conduc clubul Iadul și Păcatul, deși, de fapt, reprezintă familia ei. Fostă copilă a străzii, acum dorește mai mult decât zidurile aurite care o protejează… dar care o și îngrădesc.
Când într-o noapte Robert intră din greșeală în apartamentul ei, Helena se vede forțată să părăsească viața previzibilă pe care o duce și este aruncată în lumea strălucitoare a înaltei societăți. Oare farmecele marchizului de Westfield se vor dovedi mai periculoase decât orice primejdie a întâlnit vreodată pe străzi?
Christi Caldwell este o bine-cunoscută scriitoare de historical romance, publicând până în prezent 35 de titluri. Multe au fost prezențe constante în topurile USA Today, New York Times și Publishers Weekly.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Sep 2017
Tip copertă:
Broșată
Format:
140 x 200
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-2076-7
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate