lips─â stoc

- 40%

Pariul unui crai

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

SERIA ÔÇ×MIRESE P─éC─éTOASEÔÇť
O serie despre pove╚Ötile de dragoste fierbin╚Ťi dintre b─ârba╚Ťii care conduc una dintre cele mai bine-cunoscute case de jocuri de noroc din Londra ╚Öi femeile care se ├«ndr─âgostesc nebune╚Öte de ei.
Lord Robert Dennington, marchiz de Westfield, se bucur─â de mult─â vreme de libertatea pe care o are ca mo╚Ötenitor ducal. ╚śtie prea bine c─â ├«ntr-o bun─â zi va trebui s─â-╚Öi asume responsabilit─â╚Ťile ducilor de Somerset, dar deocamdat─â nu se gr─âbe╚Öte s─â renun╚Ťe la existen╚Ťa sa lipsit─â de griji.
Helena Banbury ╚Ťine contabilitatea ├«ntr-un club de jocuri de noroc pentru gentlemeni, este expert─â ├«n cifre ╚Öi bilan╚Ťuri, pasionat─â de matematic─â, dar, ca femeie, nu are nici o influen╚Ť─â ╚Öi se simte complet neputincioas─â. Nu apar╚Ťine nici nobililor care frecventeaz─â s─âlile de joc, dar nu este complet ├«n largul ei nici printre b─ârba╚Ťii care conduc clubul Iadul ╚Öi P─âcatul, de╚Öi, de fapt, reprezint─â familia ei. Fost─â copil─â a str─âzii, acum dore╚Öte mai mult dec├ót zidurile aurite care o protejeaz─âÔÇŽ dar care o ╚Öi ├«ngr─âdesc.
C├ónd ├«ntr-o noapte Robert intr─â din gre╚Öeal─â ├«n apartamentul ei, Helena se vede for╚Ťat─â s─â p─âr─âseasc─â via╚Ťa previzibil─â pe care o duce ╚Öi este aruncat─â ├«n lumea str─âlucitoare a ├«naltei societ─â╚Ťi. Oare farmecele marchizului de Westfield se vor dovedi mai periculoase dec├ót orice primejdie a ├«nt├ólnit vreodat─â pe str─âzi?
Christi Caldwell este o bine-cunoscut─â scriitoare de historical romance, public├ónd p├ón─â ├«n prezent 35 de titluri. Multe au fost prezen╚Ťe constante ├«n topurile USA Today, New York Times ╚Öi Publishers Weekly.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 19 sept. 2017
Colectie : Alma
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-2076-7