Prins în capcană

0% of 100
19,17 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Eve Dallas, celebrul locotenent de poliție din New York, se confruntă cu cel mai grav caz din cariera ei.
Cadavrul unei femei este descoperit întâmplător într-o clădire goală din Manhattan. La prima vedere pare doar un jaf, căci victima, Martha Dickenson, nu este genul de om care să-și facă dușmani. Are o familie fericită și este apreciată în viața profesională, unde face audituri pentru unele dintre cele mai mari firme din oraș. Dar când Eve descoperă sânge la locul crimei, își dă seama că nu jaful a fost mobilul.
Atunci când din biroul Marthei dispar fișiere cu informații confidențiale, Eve începe să pună cap la cap datele și să pornească pe urmele ucigașului. Eve știe că trebuie să-l oprească, dar asta înseamnă să îl atragă ea însăși în capcană.

J.D. Robb continuă să ne uimească.” - Seattle Post-Intelligencer

J.D. Robb este pseudonimul literar al celebrei autoare Nora Roberts. Cele peste 200 de romane de dragoste și de acțiune scrise de ea au fost publicate în 35 de țări și vândute în peste 400 de milioane de exemplare. Este unul dintre cei mai prolifici și mai apreciați scriitori ai Americii, al treilea autor care a vândut mai mult de un milion de cărți în format Kindle.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 26 mai 2014
Colectie : Alma
Autor(i) : J.D. Robb
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 210
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-686-795-5