lipsă stoc

- 50%

Refugiul dragostei

Nota ta:
70 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei

SERIA „VIRGIN RIVER“

John „Preacher“ Middleton se pregătește să închidă barul, când o tânără și fiul ei de trei ani apar la ușă în noaptea ploioasă de septembrie. Ca fost pușcaș marin, lui Preacher nu-i este străină durerea și recunoaște o situație de criză când vede una – iar tânăra plină de vânătăi este evident că a trecut printr-o întâmplare îngrozitoare.

Preacher este cuprins brusc de dorința de a-l pedepsi pe cel care a provocat toate astea, însă își dă seama foarte repede că această dorință de a proteja înseamnă, de fapt, mult mai mult. Căci Paige Lassiter a trezit niște emoții stranii în inima blândului uriaș – emoții pe care nu și-a îngăduit niciodată să le simtă. Însă, când fostul soț al lui Paige își face apariția în Virgin River, Preacher știe că propriul viitor atârnă acum în balanță. Și dacă mottoul pușcașilor marini, Semper Fidelis – întotdeauna credincios –, l-a învățat ceva este că în viață există lucruri pentru care merită să lupți. Iar dragostea este unul dintre ele.

 

„Romanele din seria Virgin River sunt atât de captivante, încât am simțit imediat conexiunea cu personajele – și am vrut să aflu tot mai mult despre viața lor!“ Debbie Macomber

 

Robyn Carr a scris 41 de romane, traduse în 19 limbi și publicate în 30 de țări, în 27 de milioane de exemplare. Printre numeroasele premii se numără și cel pentru întreaga activitate, acordat în 2016 de Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 nov. 2021
Colectie : Lira
Autor(i) : Robyn Carr
Traducator(i) : Laura Berteanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 384
ISBN : 978-606-33-8190-4