lipsă stoc

- 50%

Sotia engleza

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei

Annabelle și Bayard Van Duyvil par să trăiască o viață de vis în New York: el este descendentul unei vechi familii olandeze, ea a crescut într-un conac în Anglia; au avut parte de o poveste de dragoste furtunoasă în Londra, iar el a recreat casa familiei ei pe malul fluviului Hudson și a numit-o Illyria.

Este adevărat că există zvonuri că Annabelle are o aventură cu un arhitect, însă zvonurile sunt doar zvonuri, iar oamenii vor bârfi întotdeauna. Dar când Bayard este găsit mort în noaptea balului „A douăsprezecea noapte“, iar Annabelle dispare, ziarele se dezlănțuie. Pentru a descoperi adevărul, Janie, sora lui Bay, formează o alianță neașteptată cu un reporter, fiind convinsă că lucrurile nu stau deloc așa cum par la prima vedere. Și așa și este. Însă cu cât află mai multe despre fratele ei și soția lui, cu atât misterul pare să se adâncească, iar secretele de familie par tot mai numeroase…

 

„În parte roman istoric, în parte de suspans și având o dublă poveste de dragoste, cartea abundă de personaje captivante, o scriitură impecabilă și răsturnări de situație care îl țin pe cititor prins în mreje până la final.“ Karen White, autoare de bestselleruri New York Times

 

Lauren Willig a scris până în prezent peste 20 de romane, traduse în mai mult de 10 limbi. Cărțile ei au fost recompensate cu premii importante precum RITA, Booksellers Best și Golden Leaf și au fost alese pe lista celor mai bune titluri de American Library Association.

Despre Lauren Willig

Lauren Willig

Lauren Willig

Lauren Willig a absolvit Universitatea Yale, unde a urmat studii de istoria Renașterii și de științe politice, apoi a studiat istoria modernă a Europei la Universitatea Harvard și a absolvit Facultatea de Drept la Harvard.

A scris douăsprezece romane din seria „Pink Carnation“ (2005–2015), despre aventurile unor spioni britanici din vremea lui Napoleon, și mai multe romane istorice: The Ashford Affair (2013), That Summer (2014), The Other Daughter (2015), The Forgotten Room (împreună cu Karen White și Beatriz Williams, 2016), Soția engleză (The English Wife, 2018), The Glass Ocean (împreună cu Karen White și Beatriz Williams, 2018) și The Summer Country (2019).

Cărțile sale au fost traduse în mai mult de douăsprezece limbi și au primit premiile RITA, Booksellers Best și Golden Leaf.

Lauren Willig locuiește în New York.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 ian. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Lauren Willig
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-6781-6