lipsă stoc

- 55%

Stapanul negurilor

Nota ta:
67 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

SERIA „CLANUL MACGREGOR“

Deși de origine nobilă, Kate Campbell nu se teme să își scoată sabia din teacă la nevoie. Când dușmanii năvălesc asupra clanului ei, ea se avântă în luptă fără ezitare – și are mare noroc să fie protejată de o lovitură fatală de către un misterios scoțian din Ținuturile Înalte. Luată de acesta și dusă de acolo, ea constată că salvatorul ei este, de fapt, conducătorul clanului pe care cei din neamul ei îl urăsc cel mai mult: Callum MacGregor, bărbatul căruia i se spune „Diavolul“. Și totuși, Kate nu poate ignora atingerea lui dureros de tandră sau felul în care privirea lui feroce o lasă cu răsuflarea tăiată.

Callum MacGregor a luat multe vieți de-a lungul timpului, dar de salvat nu a salvat nici una – până acum. Fermecat de această tânără neînfricată, începe să își dorească tot mai mult să o țină alături de el, chiar dacă asta înseamnă să o păstreze pentru a o folosi ca să îl ademenească pe dușmanul lui de moarte: unchiul fetei, contele de Argyll. Pe măsură ce începe să descopere curbele voluptuoase ale trupului ei și misterele sufletului ei pătimaș, Callum își dă seama că ea este, de fapt, cel mai de temut dușman dintre toți... Căci nu o poate face a lui fără să își trădeze neamul și onoarea – și fără să îi cedeze pentru totdeauna propria inimă.

 

„Paula Quinn este o autoare care trebuie neapărat urmărită.Publishers Weekly

 

Paula Quinn a scris până în prezent 28 de romane de dragoste istorice, majoritatea având acțiunea amplasată în Scoția, de care autoarea este pasionată. Cărțile ei sunt bestselleruri New York Times, USA Today și Publishers Weekly.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 dec. 2020
Colectie : Alma
Autor(i) : Paula Quinn
Traducator(i) : Irina Bandrabur
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-6686-4