- 45%

Subjugarea unui scoțian

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei

SERIA „PASIUNI SCOȚIENE“

Eveline Armstrong este iubită și protejată de familie, dar mulți o consideră nebună, căci frumoasa fiică a căpeteniei clanului Armstrong nu vorbește și nu comunică în nici un fel cu ceilalți. Dar nimeni nu știe că tânăra, rămasă fără auz în urma unui accident, a învățat să citească vorbele de pe buzele celor din jur și preferă să rămână în lumea ei tăcută. Curând însă, un decret al regelui o obligă să devină soția lui Graeme Montgomery, căpetenia clanului rival, iar Eveline acceptă resemnată – neștiind ce schimbări încântătoare vor avea loc în viața ei.

Deși crede că obligația de a se căsători cu o femeie pe care nu o vrea îi va nărui toate planurile de viitor, Graeme este intrigat de misterioasa Eveline, ale cărei buze tăcute sunt atât de ispititoare și ai cărei ochi inteligenți pot vedea până în adâncul sufletului său. Dar când rivalitatea dintre clanuri amenință să le distrugă fericirea pe care nu credeau că o vor găsi vreodată, războinicul scoțian este gata să mute munții din loc pentru a o salva pe cea care i-a învățat inima să audă cântecul magic al iubirii.

 

Maya Banks și-a câștigat celebritatea pe plan internațional cu cele peste 60 de romane scrise până acum. Vândute în milioane de exemplare în întreaga lume, cărțile ei au intrat în topurile de bestselleruri ale New York Times și USA Today

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 24 oct. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Maya Banks
Traducator(i) : Irina Fulger
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-4335-3