- 50%

Totul pentru dragoste

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 12,45┬álei
în stoc

Estimare livrare: 05.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 12,45┬álei
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

Humphrey Westcott, conte de Riverdale, moare ╚Öi las─â ├«n urm─â o avere ╚Öi un secret care vor schimba pentru totdeauna vie╚Ťile tuturor membrilor familiei sale ÔÇô inclusiv via╚Ťa fiicei despre care nimeni nu ╚Ötia nimicÔÇŽ Anna Snow a crescut ├«ntr-un orfelinat din Bath, f─âr─â s─â cunoasc─â familia din care provine. A reu╚Öit totu╚Öi s─â treac─â peste toate greut─â╚Ťile ÔÇô a devenit profesoar─â, are prieteni buni ╚Öi este mul╚Ťumit─â de traiul ei. ├Äns─â existen╚Ťa ei lini╚Ötit─â este dat─â complet peste cap c├ónd descoper─â c─â defunctul conte de Riverdale i-a fost tat─â ╚Öi c─â ea este singura lui mo╚Ötenitoare. Bucuroas─â c─â nu mai este singur─â pe lume, Anna ÔÇô acum Lady Anastasia Westcott ÔÇô dore╚Öte s─â-╚Öi ├«mpart─â bog─â╚Ťia nou dob├óndit─â cu fra╚Ťii ei vitregi. ├Äns─â ace╚Ötia nu vor s─â aib─â nimic de-a face cu ea sau cu ├«ncerc─ârile ei de apropiere.

Avery Archer, duce de Netherby, prefer─â s─â ╚Ťin─â pe toat─â lumea la distan╚Ť─â. Totu╚Öi, ceva ├«l ├«ndeamn─â s─â o ajute pe Anna ├«n transformarea ei de la o biat─â orfan─â la o adev─ârat─â lady, c├ónd societatea londonez─â ╚Öi rudele ei abia g─âsite amenin╚Ť─â s─â o cople╚Öeasc─â. Avery ├«i sare ├«n ajutor, doar ca s─â descopere c─â prietenia lor nu ├«l face imun la sentimentele ╚Öi la dorin╚Ťele pe care le-a ascuns at├ót de bine ╚Öi at├ót de mult timp.

 

Mary Balogh a scris peste 70 de romane și 30 de nuvele. Printre numeroasele premii câștigate s-a numărat și cel pentru întreaga activitate acordat de Romantic Times.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 22 aug. 2017
Colectie : Lira
Autor(i) : Mary Balogh
Tip Coperta : Broșată
ISBN : 9786063320583