Aventurile unei lady

0% of 100
19,17 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
19,17 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Uneori, chiar ╚Öi cea mai bine-crescut─â lady t├ónje╚Öte dup─â aventur─â. Cu toate acestea, domni╚Öoara Sarah Clarke-Townsend se pune ├«n mare primejdie c├ónd, d├ónd dovad─â de prezen╚Ť─â de spirit ╚Öi de mult curaj, pretinde c─â este sora ei geam─ân─â, Mariah, duces─â de Ashton, pe care un grup de r─âuf─âc─âtori au pl─ânuit s─â o r─âpeasc─â. Gestul ei ar putea s─â o coste chiar via╚Ťa dac─â r─âpitorii vor descoperi ├«n╚Öel─âciunea.

Cu mult─â vreme ├«n urm─â, Rob Carmichael a renun╚Ťat la traiul plin de privilegii ╚Öi a ├«ntors spatele mo╚Ötenirii de drept, devenind om al legii. G─âsindu-se ├«nt├ómpl─âtor ├«n vizit─â la prietenul s─âu, ducele de Ashton, Rob afl─â despre r─âpirea lui Sarah ╚Öi porne╚Öte spre Irlanda ├«ntr-o misiune de salvare. Dar, de╚Öi reu╚Öe╚Öte s─â o elibereze din m├óinile r─âpitorilor, ├«ntoarcerea se dovede╚Öte mai dificil─â dec├ót anticipase; c─âci nici hainele b─ârb─âte╚Öti ├«n care se deghizeaz─â Sarah pentru a-i ├«n╚Öela pe urm─âritori, nici distan╚Ťa pe care cei doi ├«╚Öi impun s─â o p─âstreze nu sunt de ajuns s─â ├«mpiedice atrac╚Ťia irezistibil─â care le va complica existen╚Ťa ├«ntr-un mod ├«n care nici unul nu s-a a╚Öteptat vreodat─â.

Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine v├óndu╚Ťi autori americani de fic╚Ťiune romantic─â, bucur├óndu-se de o prezen╚Ť─â permanent─â ├«n topurile publica╚Ťiilor New York Times, Wall Street Journal ╚Öi  Publishers Weekly.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 13 oct. 2013
Colectie : Lira
Autor(i) : Mary Jo Putney
Tip Coperta : Broșată
Format : 107 x 177
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-686-355-1