special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40.01%

Blestemul trecutului

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Reducere 40%

13,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
Pe c├ót de superb─â, pe at├ót de misterioas─â, Diana Lindsay este cea mai dorit─â ╚Öi cea mai curtat─â femeie din Londra. Cu toate acestea, Diana dore╚Öte un singur b─ârbat – un lord b├óntuit de secrete la fel de dureroase ca ╚Öi ale ei. Gervase Brandelin, vicontele de St. Aubyn, s-a pus cu totul ├«n slujba ╚Ť─ârii sale, pentru...

Pe c├ót de superb─â, pe at├ót de misterioas─â, Diana Lindsay este cea mai dorit─â ╚Öi cea mai curtat─â femeie din Londra. Cu toate acestea, Diana dore╚Öte un singur b─ârbat – un lord b├óntuit de secrete la fel de dureroase ca ╚Öi ale ei.

Gervase Brandelin, vicontele de St. Aubyn, s-a pus cu totul ├«n slujba ╚Ť─ârii sale, pentru a-╚Öi r─âscump─âra p─âcatele ╚Öi gre╚Öelile tinere╚Ťii. ├Än calitate de spion experimentat, se afl─â mereu ├«n pericol, c─âut├ónd s─â dema╚Öte du╚Ömanii ascun╚Öi ai Angliei. Nimic nu-l poate ├«ndep─ârta de drumul drept al datoriei sale – p├ón─â ├«n clipa ├«n care ├«nt├ólne╚Öte o femeie care ├«i atinge inima chiar mai mult dec├ót ├«i ame╚Ťe╚Öte sim╚Ťurile. ├Än Diana g─âse╚Öte c─âldur─â ╚Öi speran╚Ť─â – de╚Öi este con╚Ötient c─â ea nu va putea fi niciodat─â cu adev─ârat a lui.

Brusc, cele dou─â jum─ât─â╚Ťi ale vie╚Ťii lui Gervase – trecutul ╚Öi prezentul – ajung s─â se uneasc─â ├«ntr-o explozie care spulber─â toate secretele ╚Öi amenin╚Ť─â s─â-l despart─â de Diana pentru totdeauna. Poate c─â dragostea i-ar putea aduce ├«mpreun─â – dar mai ├«nt├ói trebuie s─â supravie╚Ťuiasc─â atacului unui inamic mortal.


Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2014
Nr. pagini:
attribute_icon
456
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-185-0
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  21 dec. 2014
Autor(i)  :  Mary Jo Putney
Numar pagini  :  456
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-741-185-0

Din aceeasi categorie

Vezi toate