- 40%

- 40%

Mireasa din China

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Mireasa din China


Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
├Äncearc─â gratuit, renun╚Ť─â oric├ónd
 Dup─â ani ├«ntregi petrecu╚Ťi aproape ca o sclav─â, Troth Montgomery nu-╚Öi imagineaz─â c─â o s─â plece ├«ntr-o bun─â zi din China, ╚Ťara ├«n care locuie╚Öte de copil, pentru a ajung ├«n Anglia, pe proprietatea unui str─âin: fratele geam─ân al b─ârbatului cu care a fost c─âs─âtorit─â pentru doar o zi. Kyle Renbourne, vicontele...

 Dup─â ani ├«ntregi petrecu╚Ťi aproape ca o sclav─â, Troth Montgomery nu-╚Öi imagineaz─â c─â o s─â plece ├«ntr-o bun─â zi din China, ╚Ťara ├«n care locuie╚Öte de copil, pentru a ajung ├«n Anglia, pe proprietatea unui str─âin: fratele geam─ân al b─ârbatului cu care a fost c─âs─âtorit─â pentru doar o zi. Kyle Renbourne, vicontele Maxwell, s-a ├«nsurat cu Troth ├«n ziua anterioar─â celei ├«n care urma s─â fie executat pentru c─â ├«ndr─âznise s─â se furi╚Öeze p├ón─â la templul Hoshan, un loc interzis str─âinilor.
├Äns─â, ca prin minune, Kyle se ├«ntoarce din mor╚Ťi. Cu toate c─â a supravie╚Ťuit malariei ╚Öi groaznicelor zile petrecute ├«n temni╚Ť─â, trupul ╚Öi sufletul ├«i sunt grav r─ânite. Con╚Ötient─â de faptul c─â nu va fi niciodat─â o adev─ârat─â so╚Ťie englezoaic─â, Troth face apel la tradi╚Ťiile orientale, ╚Öi ├«mpreun─â, cei doi pornesc ├«ntr-o c─âl─âtorie miraculoas─â a dorin╚Ťei ╚Öi-a credin╚Ťei, pe m─âsur─â ce Kyle devine tot mai fascinat de intimitatea lini╚Ötitoare pe care o ├«mp─ârt─â╚Öe╚Öte cu fermec─âtoarea Troth. Dar, ├«nainte de a recuceri inima frumoasei lui chinezoaice, Kyle trebuie s─â scape mai ├«nt├ói de amenin╚Ťarea mortal─â a celui care a str─âb─âtut jum─âtate de lume pentru a da de urma lor.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Oct 2014
Numar pagini:
attribute_icon
384
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-035-8

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  19 oct. 2014
Autor(i)  :  Mary Jo Putney
Numar pagini  :  384
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-741-035-8