- 40%

Sărutul unei hoațe

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 17,94 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 17,94 lei

SERIA „DORINȚE NESTĂPÂNITE“

Deși a devenit soția lui St. John Sutliffe, viconte de Fairfax, ca urmare a unui aranjament menit să salveze moștenirea acestuia, Sarah Pevensey spera totuși să aibă parte de o căsnicie bazată pe iubire. Dar chiar înainte de a-și începe viața ca soț și soție, cei doi sunt prinși într-un scandal ce surprinde întreaga înaltă societate din Londra. Acuzată că ar fi furat o bijuterie extrem de valoroasă, Sarah se retrage într-un mic sat pescăresc, pentru a-și lua viața de la capăt.

Ultima oară când St. John și-a văzut proaspăta soție, aceasta era cuibărită în brațele unui soldat, arătând răvășită – iar colierul cu safire, moștenire de familie, nu mai era la gâtul ei. Trei ani mai târziu, el dă de urma lui Sarah și este hotărât să o facă să plătească pentru faptele ei. Dar femeia pe care o găsește în acel sătuc este cu totul diferită de cea peste care se aștepta să dea. Simplă și muncitoare, Sarah nu are nimic de ascuns – sau, cel puțin, așa pare. Și, în timp ce St. John încearcă să o ademenească pentru a o face să îi dezvăluie locul secret în care ține colierul, vicontele constată că, dacă nu are grijă, inima lui va fi cea furată…

 

„Sunt încântată să descopăr o nouă voce atât de elegantă în historical romance!“ Meredith Duran

 

Susanna Craig a debutat în 2016 cu seria „Dorințe nestăpânite“ și a câștigat imediat aprecierea criticilor de specialitate și a iubitorilor de historical romance.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 19 apr. 2019
Colectie : Alma
Autor(i) : Susanna Craig
Tip Coperta : Broșată
Format : 130X200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-3568-6