lipsă stoc

- 50%

Logodită până vineri

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

SERIA „CĂSĂTORII NEAȘTEPTATE“

Gwen Harrison este frumoasa fiică a unui duce englez. Deși bogată și aparținând înaltei societăți, vine în America pentru a prelua de la cumnata ei conducerea unei firme matrimoniale de mare succes. Faptul că este șefă nu înseamnă că nu-și permite să viseze și ea la propria relație romantică cu garda ei de corp, tăcutul Neil MacBain. Oare bărbatul enigmatic care îi tulbură visele o va face să piardă mai mult decât crede?

Neil MacBain, fost ofițer în forțele speciale, nu poate nega efectul pe care îl are frumoasa Gwen asupra sufletului său tulburat și asupra trupului călit în lupte. Doar că el este angajat să-i asigure protecția, ceea ce înseamnă că nu poate accepta o relație personală între ei – asta până când o amenințare din trecutul lui revine în actualitate, prinzând-o pe Gwen la mijloc. Acum, pentru a o apăra, este dispus să riște tot: cariera, viața și inima. 

 

„Suspansul, acțiunea și doze mari de chimie între eroii principali se combină perfect în acest roman efervescent în stilul lui Julie GarwoodBooklist

 

Pasiune arzătoare, un asasin misterios, o lady englezoaică și un pușcaș marin sexy – cum să nu iubești cartea asta?Harlequin Junkie

 

Catherine Bybee a debutat în 2009, iar romanele ei au ajuns rapid în topurile Wall Street Journal, New York Times, USA Today și Amazon. Seriile ei au fost traduse în peste 20 de limbi și vândute în mai mult de 6 milioane de exemplare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 23 aug. 2018
Colectie : Lira
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-33-4023-9