special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40.01%

Capriciile destinului

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Reducere 40%

13,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,50 lei
Pentru avocata Val Covington, succesul are un pre╚Ť pe m─âsur─â – lipsa unei vie╚Ťi adev─ârate ╚Öi a unei munci care chiar s─â ├«nsemne ceva pentru ea. A╚Öa c─â renun╚Ť─â la slujba bine pl─âtit─â ╚Öi decide s─â-╚Öi deschid─â propriul cabinet. ├Änchirierea spa╚Ťiului pentru birou ├«i aduce un bonus nea╚Öteptat ├«n persoana...

Pentru avocata Val Covington, succesul are un pre╚Ť pe m─âsur─â – lipsa unei vie╚Ťi adev─ârate ╚Öi a unei munci care chiar s─â ├«nsemne ceva pentru ea. A╚Öa c─â renun╚Ť─â la slujba bine pl─âtit─â ╚Öi decide s─â-╚Öi deschid─â propriul cabinet. ├Änchirierea spa╚Ťiului pentru birou ├«i aduce un bonus nea╚Öteptat ├«n persoana proprietarului. Rob Smith este genul de b─ârbat de care Val a fost mereu atras─â: misterios, chipe╚Ö ╚Öi b├óntuit de taine din trecut. Ceea ce ├«nseamn─â c─â este, de asemenea, persoana total nepotrivit─â cu care s─â aib─â o rela╚Ťie.

C├ónd asistenta ei ├«i cere, disperat─â, ajutorul, pentru a-╚Öi salva iubitul din tinere╚Ťe, condamnat la pedeapsa capital─â pentru o crim─â pe care n-a comis-o, Val accept─â s─â fac─â o ├«ncercare, de╚Öi cazul pare imposibil de c├ó╚Ötigat. Rob, care are propriile motive pentru a lucra cu Val, ├«╚Öi pune la dispozi╚Ťie extraordinarele abilit─â╚Ťi de investigator.

Lucr├ónd contracronometru, Rob ╚Öi Val descoper─â nu doar secrete bine ascunse, ci ╚Öi pasiune irezistibil─â. Dar probele noi care ies la iveal─â vor fi oare de ajuns pentru a salva o via╚Ť─â? ╚Öi destinul va acorda unor oameni at├ót de diferi╚Ťi ╚Öansa de a-╚Öi g─âsi ├«mpreun─â ├«mplinirea?


Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2015
Nr. pagini:
attribute_icon
338
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107 x 177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-624-4
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  17 mai 2015
Autor(i)  :  Mary Jo Putney
Numar pagini  :  338
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-741-624-4

Din aceeasi categorie

Vezi toate