- 45%

Conspiratia contesei

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 04.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei

SERIA „FRAȚII TENEBRELOR“

Sebastian Malheur este cel mai periculos tip de cuceritor: unul educat. Când nu scandalizează doamnele în dormitor, scandalizează societatea cu teoriile sale științifice. Este dorit, hulit, aclamat și disprețuit - și trece râzând prin toate acestea.

Violet Waterfield, contesa văduvă de Cambury, pe de altă parte, este cu totul respectabilă și ar vrea să rămână așa. Dar Violet are un secret care îi poate ruina reputația, un secret care o leagă irevocabil de cel mai infam ticălos din Anglia: teoriile lui Sebastian nu sunt ale lui. Sunt ale ei.

Așa că, atunci când Sebastian amenință să dizolve conspirația care durează de ani buni, ea va face orice pentru a salva parteneriatul chiar dacă asta înseamnă să-și deschidă inima vulnerabilă în fața cuceritorului care ar putea să o distrugă definitiv.

 

Cărțile lui Courtney Milan au primit recenzii foarte bune în Publishers Weekly și Booklist. Este o scriitoare de bestselleruri New York Times și USA Today și câștigătoare a Premiului RITA®. Locuiește în Munții Stâncoși, alături de soțul ei, de un câine perfect și de o pisică de pradă.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 23 mar. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Courtney Milan
Traducator(i) : Anca Mihăilescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-8901-6