lipsă stoc

Contele, fata si copilul

0% of 100
29,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

SERIA „FEMEI ÎNDRĂZNEȚE, BĂRBAȚI SEDUCĂTORI “

Faptul că a supraviețuit unui naufragiu în drum spre Londra, venind din Jamaica, a fost doar începutul coșmarului Jeminei St. Maur. Suferind de amnezie, a fost despărțită de toți cei care ar fi putut să o cunoască și închisă în azilul de nebuni Bedlam. A fost eliberată doar pentru că avocatul Daniel Thackery, Lord Ashbrook, a fost convins să trădeze singurul lucru la care ținea: legea. Disperată să își descopere adevărata identitate, singura șansă a Jeminei este de a fura secrete periculoase cu ajutorul unui grup de femei îndrăznețe, ceea ce înseamnă să fie mereu cu câțiva pași înaintea formidabilului Daniel, indiferent cât de puternic este atrasă de el...

Căsătorit doar prin procură, acum văduv în urma naufragiului, Daniel este hotărât să o protejeze pe micuța lui fiică vitregă, Hope, de reputația scandaloasă a familiei sale. De aceea, el s-a dedicat nu doar legii, ci și ideii de a rămâne cât mai corect, mai integru – și mai plictisitor – cu putință. Dar, cu cât se apropie mai mult de misterioasa și seducătoarea Jemina, cu atât mai mult Daniel este tentat să încalce înseși regulile cărora le-a dedicat viața. Și, pe măsură ce adversarii nemiloși se apropie, va trebui oare ca el și Jemina să sacrifice singura lor șansă la fericire?

 

Vanessa Riley scrie ficțiune istorică plină de acțiune, romantism și umor, cu personaje puternice care provin din culturi și medii sociale diferite.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 sept. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Vanessa Riley
Traducator(i) : Elena Arhire
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-33-7919-2