lipsă stoc

- 55%

Ducele, doamna si bebelusul

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

SERIA „FEMEI ÎNDRĂZNEȚE, BĂRBAȚI SEDUCĂTORI “

Patience Jordan cea încăpățânată și curioasă este moștenitoarea unei averi impresionante din Caraibe. Atunci când a pus la îndoială presupusa sinucidere a soțului ei din Anglia, a pierdut totul: bebelușul nou-născut, averea și libertatea. Este aruncată în închisoare pe nedrept, până când este angajată ca bonă a propriului fiu. Tutorele acestuia, Busick Strathmore, duce de Repington, nu duce o viață liniștită, iar Patience descoperă că severitatea fostului militar ascunde un om onorabil și, mai ales, pasional...

Rănit în război, Busick este hotărât să rezolve problemele financiare ale răposatului său văr, de dragul micului Lionel. Dar ancheta lui este o joacă de copii față de situația în care este pus de curajoasa Patience cea plină de nuri. Cumva, ea reușește să-i încalce regulile și să dărâme zidurile care îl înconjoară. Între dușmani puternici și obstacole ce par de netrecut, cei doi formează o alianță fragilă, dar va fi oare aceasta de ajuns ca să le asigure un viitor pe care și-l doresc cu ardoare amândoi?

 

Vanessa Riley scrie ficțiune istorică plină de acțiune, romantism și umor, cu personaje puternice care provin din culturi și medii sociale diferite.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 16 iun. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Vanessa Riley
Traducator(i) : Iulia Bodnari
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
ISBN : 978-606-33-7409-8