Cuceritorul cucerit

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
19,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
19,99 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
SERIA ÔÇ×VIA╚ÜA SECRET─é A BURLACILOR ÔÇť ZI-I CUCERITOR, ╚śI PACE... Stephen Crenshaw, marchiz de Dunwich, ╚Öi-a propus s─â devin─â unul dintre cei mai cunoscu╚Ťi crai din lumea bun─â. Jocurile de noroc, b─âutura, scandalurile, seduc╚Ťia... nimic nu p─ârea ├«n afara limitelor pentru t├ón─ârul lord, ├«n goana lui nebun─â de a...

SERIA ÔÇ×VIA╚ÜA SECRET─é A BURLACILOR ÔÇť

ZI-I CUCERITOR, ╚śI PACE...

Stephen Crenshaw, marchiz de Dunwich, ╚Öi-a propus s─â devin─â unul dintre cei mai cunoscu╚Ťi crai din lumea bun─â. Jocurile de noroc, b─âutura, scandalurile, seduc╚Ťia... nimic nu p─ârea ├«n afara limitelor pentru t├ón─ârul lord, ├«n goana lui nebun─â de a preface exact opusul dorin╚Ťelor impuse de respectabila lui familie. Dar patru ani ├«n armat─â ╚Öi pierderea celui mai bun prieten l-au schimbat iremediabil. Acum s-a ├«ntors ├«n Anglia ╚Öi este un om nou, hot─âr├ót s─â recupereze tot ce a pierdut... inclusiv pe femeia care l-a iubit.

SAU POATE NU ?

Lady Faith Westover, fiica ducelui de Strathmore, ╚Ötie mai bine dec├ót oricine ce soi de cuceritor a fost Stephen. La urma urmei, el i-a fr├ónt inima at├ót de tare, ├«nc├ót aproape c─â i-a distrus credin╚Ťa ├«n dragoste. Acum s-a ├«ntors ╚Öi este hot─âr├ót s─â demonstreze c─â s-a schimbat. Patru ani l-au maturizat cu siguran╚Ť─â din punct de vedere fizic, dar Faith se ├«ndoie╚Öte c─â s-a schimbat cu adev─ârat ├«n lordul respectabil ╚Öi iubitor care se proclam─â a fi. C├ónd se confrunt─â cu trecutul s─âu de cuceritor, poate Stephen s─â g─âseasc─â o cale de a ob╚Ťine ceea ce inima lui ├«╚Öi dore╚Öte cel mai mult ÔÇô femeia pe care nu a fost menit s─â o cucereasc─â niciodat─â?

 

Anna Harrington a debutat ├«n anul 2015 cu seria ÔÇ×Via╚Ťa secret─â a burlacilorÔÇť ╚Öi s-a remarcat imediat datorit─â stilului ei inedit ╚Öi subiectelor pline de prospe╚Ťime, ceea ce i-a adus aprecierile cititorilor din ├«ntreaga lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
192
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7410-4
Traducator(i):
attribute_icon
Elena Macoviciuc
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  1 sept. 2021
Autor(i)  :  Anna Harrington
Numar pagini  :  192
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-7410-4
Traducator(i)  :  Elena Macoviciuc

Din aceeasi categorie

Vezi toate