- 50%

O viata cu tine

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 01.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei

SERIA „BUTTERFLY BAYOU“

Seraphina Guidry, o mamă tânără și singură, încearcă să ducă o viață liniștită în Papillon, orășelul natal, dar greșelile din trecut încă îi pun piedici. Tocmai de aceea refuză să mai iasă cu vreun bărbat și își dedică tot timpul fiului ei și restaurării unei case vechi – o moștenire neașteptată, care îi dă speranțe că își poate ridica propria afacere. Dar când totul începe să se așeze și să-i aducă liniștea după care tânjește, în Papillon apare un bărbat atrăgător, care tulbură apele în comunitatea micului oraș, dar și inima Serei.

Obligația de a finaliza o lucrare și de a reînnoda legătura cu o parte a familiei lui înstrăinate îl aduc pe Harrison Jefferys chiar în Papillon. După mulți ani în armată și după lungi peregrinări prin țară, este fericit să petreacă timp într-un loc atât de idilic. Iar când o cunoaște pe Sera, începe să creadă că acel oraș poate fi locul ideal în care să se stabilească. Dar un secret din trecutul Serei amenință să alunge liniștea comunității și chiar să-l îndepărteze pe Harry pentru totdeauna. Nevoit să aleagă între femeia de care s-a îndrăgostit și singura familie care i-a mai rămas, Harry hotărăște să-și urmeze inima și să găsească o cale de a-și trăi viața la care a visat dintotdeauna.

 

LEXI BLAKE a început să scrie în 2010, și de atunci cărțile ei au devenit bestselleruri The New York Times și USA Today. Până în prezent, romanele sale au fost vândute în peste 3 milioane de exemplare în întreaga lume.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 28 feb. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Lexi Blake
Traducator(i) : Adriana Dănilă
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-8570-4