lips─â stoc

- 40%

Doar un sarut

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 14,94┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 14,94┬álei

SERIA ÔÇ×CLUBUL SUPRAVIE╚ÜUITORILORÔÇť

De c├ónd a fost martor─â la moartea so╚Ťului ei ├«n timpul r─âzboiului, Imogen, Lady Barclay, s-a retras ├«ntre zidurile de la Hardford Hall, casa lor din Cornwall. Noul proprietar nu a venit s─â-╚Öi revendice mo╚Ötenirea, ╚Öi Imogen sper─â cu disperare c─â acesta nu va ap─ârea niciodat─â ca s─â-i tulbure pacea fragil─â.

Percival Hayes, conte de Hardford, nu este interesat s─â se familiarizeze cu s─âlb─âticia din Cornwall, dar c├ónd, sub impulsul momentului, se decide s─â fac─â o vizit─â la proprietatea pe care o de╚Ťine ├«n zon─â, este ╚Öocat s─â descopere c─â nu este vorba doar de o gr─âmad─â de ruine. ╚śi este ╚Öi mai ╚Öocat s─â o g─âseasc─â locuind acolo pe frumoasa v─âduv─â a fiului predecesorului s─âu.

Cur├ónd Imogen st├órne╚Öte ├«n Percy o pasiune de care acesta nu se crezuse vreodat─â capabil. ├Äns─â mai poate el s─â o salveze de nefericire ╚Öi s─â-i trezeasc─â la via╚Ť─â sufletul zdrobit? ╚śi, dac─â da, care va fi pre╚Ťul pe care va trebui s─â-l pl─âteasc─â?

 

┬áÔÇ×Un roman sensibil ╚Öi captivant, care mi-a ├«mplinit toate fanteziile romantice.ÔÇť Teresa Medeiros

 

ÔÇ×Mary Balogh este o scriitoare de o intensitate fascinant─â.ÔÇť Mary Jo Putney

 

 MARY BALOGH a scris peste 70 de romane și 30 de nuvele. Printre numeroasele premii câștigate s-a numărat și cel pentru întreaga activitate acordat de Romantic Times.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 30 oct. 2015
Colectie : Lira
Autor(i) : Mary Balogh
Traducator(i) : Anca Mih─âilescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-6373-3