- 30%

Un conte ca tine

Preț special 13,93 lei

Reducere 30%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:

Estimare livrare: 03.11.2020

SERIA „ PARIURILE PĂCATULUI “ După moartea tatălui său, Hugh Deveraux descoperă că a moștenit nu doar titlul de conte de Hastings, ci și foarte multe datorii, așa că decide să refacă averea familiei intrând în iadul jocurilor de noroc din Londra. Acolo însă are parte de cel mai surprinzător pariu, când un...

SERIA „ PARIURILE PĂCATULUI “

După moartea tatălui său, Hugh Deveraux descoperă că a moștenit nu doar titlul de conte de Hastings, ci și foarte multe datorii, așa că decide să refacă averea familiei intrând în iadul jocurilor de noroc din Londra. Acolo însă are parte de cel mai surprinzător pariu, când un comerciant foarte bogat îi propune să o ia de soție pe fiica lui în schimbul plății tuturor datoriilor.

Eliza Cross este moștenitoarea unei averi imense, dar a renunțat la speranța de a se căsători cu un bărbat care s-o dorească pe ea, nu banii ei. Însă când îl cunoaște pe fermecătorul conte de Hastings, noul partener de afaceri al tatălui ei, Eliza se îndrăgostește nebunește de el. Deși nu îi vine să creadă, își vede împlinit visul de a fi soția bărbatului pe care l-a căutat toată viața. Deși Hugh s-a căsătorit din interes, pentru a asigura bunăstarea mamei și a surorilor lui, ajunge să își cunoască soția cu adevărat și să se îndrăgostească de ea.

Când totul părea să se fi așezat pe făgașul fericirii, Eliza află de scandalosul aranjament, iar Hugh, deși acum are toți banii pe care i-a dorit, își dă seama că riscă să piardă cea mai de preț avere: dragostea adevărată.

 

„O altă combinație reușită între spirit, umor și senzualitate“ Booklist

 

Caroline Linden este autoarea a 23 de cărți traduse în 17 limbi. Romanele ei au fost distinse cu premii prestigioase, cum ar fi Readers’ Choice Award, Golden Leaf, Daphne du Maurier și RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Aug 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
288
ISBN:
978-606-33-4024-6
Colectie:
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate