- 50%

- 50%

-50%

Un conte ca tine

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 9,95┬álei
în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

SERIA ÔÇ× PARIURILE P─éCATULUI ÔÇť Dup─â moartea tat─âlui s─âu, Hugh Deveraux descoper─â c─â a mo╚Ötenit nu doar titlul de conte de Hastings, ci ╚Öi foarte multe datorii, a╚Öa c─â decide s─â refac─â averea familiei intr├ónd ├«n iadul jocurilor de noroc din Londra. Acolo ├«ns─â are parte de cel mai surprinz─âtor pariu, c├ónd un...

SERIA ÔÇ× PARIURILE P─éCATULUI ÔÇť

Dup─â moartea tat─âlui s─âu, Hugh Deveraux descoper─â c─â a mo╚Ötenit nu doar titlul de conte de Hastings, ci ╚Öi foarte multe datorii, a╚Öa c─â decide s─â refac─â averea familiei intr├ónd ├«n iadul jocurilor de noroc din Londra. Acolo ├«ns─â are parte de cel mai surprinz─âtor pariu, c├ónd un comerciant foarte bogat ├«i propune s─â o ia de so╚Ťie pe fiica lui ├«n schimbul pl─â╚Ťii tuturor datoriilor.

Eliza Cross este mo╚Ötenitoarea unei averi imense, dar a renun╚Ťat la speran╚Ťa de a se c─âs─âtori cu un b─ârbat care s-o doreasc─â pe ea, nu banii ei. ├Äns─â c├ónd ├«l cunoa╚Öte pe fermec─âtorul conte de Hastings, noul partener de afaceri al tat─âlui ei, Eliza se ├«ndr─âgoste╚Öte nebune╚Öte de el. De╚Öi nu ├«i vine s─â cread─â, ├«╚Öi vede ├«mplinit visul de a fi so╚Ťia b─ârbatului pe care l-a c─âutat toat─â via╚Ťa. De╚Öi Hugh s-a c─âs─âtorit din interes, pentru a asigura bun─âstarea mamei ╚Öi a surorilor lui, ajunge s─â ├«╚Öi cunoasc─â so╚Ťia cu adev─ârat ╚Öi s─â se ├«ndr─âgosteasc─â de ea.

C├ónd totul p─ârea s─â se fi a╚Öezat pe f─âga╚Öul fericirii, Eliza afl─â de scandalosul aranjament, iar Hugh, de╚Öi acum are to╚Ťi banii pe care i-a dorit, ├«╚Öi d─â seama c─â risc─â s─â piard─â cea mai de pre╚Ť avere: dragostea adev─ârat─â.

 

ÔÇ×O alt─â combina╚Ťie reu╚Öit─â ├«ntre spirit, umor ╚Öi senzualitateÔÇť Booklist

 

Caroline Linden este autoarea a 23 de c─âr╚Ťi traduse ├«n 17 limbi. Romanele ei au fost distinse cu premii prestigioase, cum ar fi ReadersÔÇÖ Choice Award, Golden Leaf, Daphne du Maurier ╚Öi RITA al Asocia╚Ťiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
Nr. pagini:
attribute_icon
288
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4024-6
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate