lips─â stoc

- 55%

Dulce armonie

Nota ta:
40 % of 100
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 11,21┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 24,90┬álei Pre╚Ť special 11,21┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Amanda Quick alege ca fundal pentru minunata poveste de dragoste o lume dintr-un viitor ├«ndep─ârtat, dar cu totul posibilÔÇŽ

La dou─â secole dup─â ce o nav─â de oameni a colonizat sistemul solar Stanza Nine, Cidra Rainforest, n─âscut─â ├«ntr-o familie de Armonieni, p─âr─âse╚Öte comunitatea ├«n care tr─âise de c├ónd se ╚Ötia ├«n c─âutarea unei legende care s─â ├«i permit─â dob├óndirea capacit─â╚Ťilor telepatice care i-ar fi oferit posibilitatea s─â se integreze complet ├«n lumea p─ârin╚Ťilor ei ╚Öi s─â-╚Öi urmeze ceea ce este convins─â a fi destinul ei. Pentru asta ├«ns─â, are nevoie de ajutor ╚Öi, printr-o serie de evenimente, ajunge s─â c─âl─âtoreasc─â al─âturi de Teague Severance, un pilot-curier cum nu se putea mai diferit de ea.

Peripe╚Ťiile lor se precipit─â odat─â cu aterizarea pe Renaissance, o planet─â cu vegeta╚Ťie luxuriant─â ├«n care pericolul p├ónde╚Öte la orice pas, iar ├«nfrunt─ârile nu sunt doar fizice, ci ╚Öi psihologice. Al─âturi de Severance, Cidra descoper─â c─â, poate, nu sunt chiar at├ót de diferi╚Ťi, iar cea mai important─â leg─âtur─â pe care o poate c─âp─âta este ├«ncrederea absolut─â. Pentru ea, aceast─â aventur─â se dovede╚Öte una de descoperire a adev─âratei sale naturi ╚Öi pasiuni.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 14 sept. 2017
Colectie : Lira
Autor(i) : Amanda Quick
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 384
ISBN : 978-606-33-2075-0