- 25%

- 25%

Încurcătura

Autor: Mary Balogh
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 14,93 lei

Reducere 25%

Frumoasa Rebecca Cardwell trăiește iubirea perfectă alături de soțul ei, Julian, convinsă că a avut norocul să-și găsească sufletul pereche. Însă Julian este bărbatul perfect doar în ochii Rebeccai. David, cel care îi este aproape ca un frate, l-a protejat mereu, ascunzând adevărul despre nenumăratele aventuri și...

Frumoasa Rebecca Cardwell trăiește iubirea perfectă alături de soțul ei, Julian, convinsă că a avut norocul să-și găsească sufletul pereche. Însă Julian este bărbatul perfect doar în ochii Rebeccai. David, cel care îi este aproape ca un frate, l-a protejat mereu, ascunzând adevărul despre nenumăratele aventuri și scandaluri în care intra Julian.

Dornic să demonstreze că nu este mai prejos decât David, Julian se înrolează în armată și pleacă să lupte amândoi în Războiul Crimeii. Curând, Rebecca primește vestea morții soțului ei. Devastată de durere și convinsă că nu vă mai putea iubi niciodată, ea acceptă o căsătorie de conveniență cu David, chiar dacă îl consideră vinovat de moartea lui Julian.

Crescută într-o familie cu reguli stricte și principii ferme, Rebecca îi promite lui David că îi vă oferi supunerea, respectul și devotamentul, mai puțin iubirea. Cu timpul însă, dragostea și răbdarea lui David îi trezesc pasiuni nebănuite, iar Rebecca descoperă trăiri pe care nu le cunoscuse niciodată alături de Julian.

Însă o încurcătură teribilă va sfâșia viața Rebeccai, punând-o într-o situație imposibilă. Un bărbat îi bântuie trecutul și nu o lasă să iubească din nou, alt bărbat îi promite viitorul și îi oferă tot ce a visat vreodată.

Oare dragostea lui David va reuși să dărâme piedestalul iubirii perfecte dintre Julian și Rebecca?

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
448
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2380-5
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  16 ian. 2018
Autor(i)  :  Mary Balogh
Numar pagini  :  448
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-2380-5

Din aceeasi categorie

Vezi toate