lipsă stoc

- 55%

Joc fatal

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

SERIA „BURNING COVE“

Vivian Brazier nu s-a gândit niciodată că viața ca fotograf de artă poate include apeluri telefonice primite în miez de noapte ca să fotografieze scena unei crime. După ce face câteva fotografii cu o actriță faimoasă care a căzut victimă celui pe care presa îl numește Ucigașul cu Pumnal, Vivian observă asemănări stranii cu scenele crimelor anterioare ale acestui psihopat – detalii pe care doar un alt fotograf le-ar putea observa –, fapt ce o pune în capul listei cu ținte a criminalului.

Nick Sundridge a fost dintotdeauna capabil să „vadă“ lucruri care altora le scapă, având de înfruntat viziuni și vise tulburătoare, care îi bântuie existența. Talentul lui – sau, după cum îl consideră, blestemul său – și trecutul întunecat îl fac să fie un singuratic, dar totodată un detectiv particular strălucitor. Fiind singurul în măsură să ajute, Nick este trimis să o protejeze pe Vivian. Împreună, descoperă că Ucigașul cu Pumnal are legături cu lumea bună de la Hollywood și din înalta societate, o lume a tentațiilor, a jocurilor fatale și a amăgirilor cărora cei doi trebuie să îi descâlcească ițele. Totul, pentru a-l da în vileag pe criminalul care nu are nici o reținere să îi treacă și pe ei pe lista victimelor sale.

 

„O altă combinație desăvârșită de suspans la cote maxime și romance sofisticat și sexy.“ Booklist

 

AMANDA QUICK este autoarea a 50 de bestselleruri New York Times, care s-au vândut în mai mult de 35 de milioane de exemplare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 21 feb. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Amanda Quick
Traducator(i) : Daniela Truția
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-8568-1