Jurnalul unei iubiri

Nota ta:
100 % of 100
19,17 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Cel mai pre┼úios dar pe care îl po┼úi face este iubirea necondi┼úionat─â...

Numeroasa familie Malory se reune╚Öte cu ocazia s─ârb─âtorilor, îns─â tensiunile inerente din nonconformistul clan tind s─â strice atmosfera festiv─â. Îns─â când în salonul din Haverston apare pe nea┼čteptate un pachet frumos ambalat, curiozitatea tuturor este stârnit─â.

Cine l-a pus acolo? ┼×i cui îi este destinat?

Misteriosul cadou se dovede┼čte a fi un caiet vechi, dar de o valoare inestimabil─â. Este jurnalul primului marchiz de Haverston ┼či al so┼úiei sale, fascinanta Anastasia, o ╚Ťiganc─â de o frumuse╚Ťe uimitoare.

Familia Malory are astfel prilejul s─â afle lucruri necunoscute pân─â atunci despre str─âmo┼čii lor – despre Anastasia, care dorea s─â î┼či g─âseasc─â sufletul-pereche într-un b─ârbat str─âin de obiceiurile neamului ei, pentru a se salva de c─âs─âtoria cu bruta c─âreia îi fusese promis─â din copil─ârie. ┼×i despre Christopher Malory, superbul lord englez care, de┼či era fermecat de superba necunoscut─â, nu ar fi aceptat niciodat─â s─â încheie o asemenea mezalian┼ú─â.

Îns─â prejudec─â┼úile ┼či conven┼úiile sociale nu pot reprezenta un obstacol în calea iubirii adev─ârate. Iar dragostea minunat─â care a înflorit în prag de s─ârb─âtoare cândva, la Haverston, îi va inspira pe urma╚Öii din familia Malory, oferindu-le r─âspunsuri la dileme care p─âreau f─âr─â rezolvare ╚Öi reamintindu-le c─â visurile devin realitate când î╚Ťi ascul╚Ťi inima.

 

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 25 iul. 2015
Colectie : Alma
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 210
Numar pagini : 176
ISBN : 978-606-741-992-4