- 40%

- 40%

Jurnalul unei iubiri

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Jurnalul unei iubiri


Nota ta:
100% of 100
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Versiuni disponibile

Cel mai pre┼úios dar pe care îl po┼úi face este iubirea necondi┼úionat─â... Numeroasa familie Malory se reune╚Öte cu ocazia s─ârb─âtorilor, îns─â tensiunile inerente din nonconformistul clan tind s─â strice atmosfera festiv─â. Îns─â când în salonul din Haverston apare pe nea┼čteptate un pachet frumos...

Cel mai pre┼úios dar pe care îl po┼úi face este iubirea necondi┼úionat─â...

Numeroasa familie Malory se reune╚Öte cu ocazia s─ârb─âtorilor, îns─â tensiunile inerente din nonconformistul clan tind s─â strice atmosfera festiv─â. Îns─â când în salonul din Haverston apare pe nea┼čteptate un pachet frumos ambalat, curiozitatea tuturor este stârnit─â.

Cine l-a pus acolo? ┼×i cui îi este destinat?

Misteriosul cadou se dovede┼čte a fi un caiet vechi, dar de o valoare inestimabil─â. Este jurnalul primului marchiz de Haverston ┼či al so┼úiei sale, fascinanta Anastasia, o ╚Ťiganc─â de o frumuse╚Ťe uimitoare.

Familia Malory are astfel prilejul s─â afle lucruri necunoscute pân─â atunci despre str─âmo┼čii lor – despre Anastasia, care dorea s─â î┼či g─âseasc─â sufletul-pereche într-un b─ârbat str─âin de obiceiurile neamului ei, pentru a se salva de c─âs─âtoria cu bruta c─âreia îi fusese promis─â din copil─ârie. ┼×i despre Christopher Malory, superbul lord englez care, de┼či era fermecat de superba necunoscut─â, nu ar fi aceptat niciodat─â s─â încheie o asemenea mezalian┼ú─â.

Îns─â prejudec─â┼úile ┼či conven┼úiile sociale nu pot reprezenta un obstacol în calea iubirii adev─ârate. Iar dragostea minunat─â care a înflorit în prag de s─ârb─âtoare cândva, la Haverston, îi va inspira pe urma╚Öii din familia Malory, oferindu-le r─âspunsuri la dileme care p─âreau f─âr─â rezolvare ╚Öi reamintindu-le c─â visurile devin realitate când î╚Ťi ascul╚Ťi inima.

 

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Jul 2015
Numar pagini:
attribute_icon
176
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-992-4

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  25 iul. 2015
Autor(i)  :  Johanna Lindsey
Numar pagini  :  176
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-741-992-4