Mireasa și bestia

0% of 100
19,17 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Poate magia iubirii să destrame umbrele trecutului?

Gwendolyn Wilder nu crede în legenda Dragonului. Dar sătenii superstițioși din Ballybliss sunt convinși că, oferind-o drept sacrificiu, vor fi feriți de mânia crâncenă a creaturii care și-a găsit sălaș în castelul foștilor conducători ai clanului, pieriți într-o bătălie înfiorătoare. Deși nu îi este îngăduit să-i vadă chipul, tânăra se îndrăgostește de străinul atent și tandru, care-i oferă confortul pe care ea nu l-ar fi visat niciodată, într-unul dintre turnurile castelului în ruină. Gwendolyn descoperă că nu are de-a face cu un monstru, ci cu un bărbat atât de puternic încât reușește să țeasă în jurul ei un văl de magie senzuală și o învață să creadă în ceva cu adevărat miraculos – adevărata dragoste.
Însă tainele trecutului ies la suprafață, amenințând să destrame vraja cu care Dragonul a înconjurat-o pe tânăra înzestrată cu o frumusețe voluptuoasă, dar și cu o inteligență rară printre semenii săi. Secrete tulburătoare reînnoiesc sentimente de vină și dorința răzbunării; vor fi, oare, mai puternice decât o iubire capabilă să învingă timpul?

Un amestec fermecător de mit și magie, care îți va cuceri cu siguranță inima.” New York Times

Teresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apariții constante pe listele de bestselleruri ale New York Times, Publishers Weekly și USA Today. Cărțile ei, traduse în 17 limbi, au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare și au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 iun. 2014
Colectie : Alma
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 210
Numar pagini : 270
ISBN : 978-606-686-836-5