lipsă stoc

O afacere secreta

0% of 100
29,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

SERIA „TRILOGIA LONDREI“

În ochii întregii societăți londoneze, lordul și Lady Tremaine aveau aranjamentul ideal: o căsătorie bazată pe înțelegere, politețe și libertate – din toate punctele de vedere, o căsătorie perfectă. Motivul? În ultimii zece ani, soțul și soția au locuit pe continente diferite.

Dar, mai demult, lucrurile au stat cu totul altfel pentru soții Tremaine.

Când Gigi Rowland a pus prima dată ochii pe Camden Saybrook, atracția a fost imediată și copleșitoare. Dar ceea ce a început cu o scânteie de pasiune s-a sfârșit cu o trădare în dimineața de după nunta lor, iar acum Gigi vrea să fie liberă să se căsătorească din nou. Când Camden se întoarce din America cu o cerere scandaloasă în schimbul libertății ei, decizia lui Gigi va avea consecințe pe care nu și le-a imaginat niciodată. În timp ce secretele sunt expuse, dorința se reaprinde, iar unul dintre cele mai admirate cupluri din Londra trebuie fie să se îndrăgostească din nou, fie să se despartă pentru totdeauna.

 

Sherry Thomas scrie romane istorice de dragoste și este una dintre cele mai apreciate autoare ale genului. Este de două ori câștigătoare a prestigiosului RITA® Award, acordat de Romance Writers of America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 1 dec. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Sherry Thomas
Traducator(i) : Corina Nicolae
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-8311-3