lipsă stoc

- 55%

O casatorie scandaloasa

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

Când Sebastian Townshend, fiul celui de-al optulea conte de Edgewood, a fost dezmoștenit și alungat de propriul tată ca urmare a tragicului rezultat al unui duel în care cel mai bun prieten al lui și-a pierdut viața, el și-a jurat că nu va mai pune piciorul în Anglia. Ducându-și de atunci viața pe continent, Sebastian și-a construit în timp o nouă identitate, ajungând să fie cunoscut ca un mercenar extrem de periculos, numit Corbul, căutat și apreciat pentru precizia și viteza cu care își duce sarcinile la îndeplinire. Însă vecina lui din copilărie, Lady Margaret Landor, are planuri mărețe pentru el, așa că pornește în căutarea lui, pentru a-i da misiunea vieții sale.

În Anglia, tatăl lui Sebastian a avut mai multe accidente stranii, iar Margaret crede că la mijloc sunt niște planuri mârșave ce își au rădăcinile în perioada de după groaznicul duel. Convinsă că Sebastian este singurul care poate da de cap acestei situații, Margaret încheie un târg scandalos cu acesta – Sebastian să revină acasă ca presupusul ei soț.

Pe măsură ce proaspeții căsătoriți încep să dezlege ițele unei scheme mortale, între ei se naște o pasiune năvalnică, pe care nici unul din ei nu a anticipat-o – dar căreia sunt incapabili să-i reziste.

 

„Un roman delicios de sexy!“ Booklist

 

Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de cărți romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare vândute. Cărțile ei au fost traduse în mai mult de 20 de limbi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 ian. 2021
Colectie : Alma
Traducator(i) : Oana Barbu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-6785-4