- 40%

- 40%

O lady aproape perfectă

Autor: Loretta Chase
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
O lady aproape perfectă


Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Versiuni disponibile

O poveste superbă despre doi oameni care se străduiesc cu disperare... să nu se îndrăgosteascăAlistair Carsington și-ar dori din toată inima să nu mai iubească femeile atât de mult. Pentru a scăpa de cele mai rele impulsuri ale sale, călătorește într-un loc departe de civilizație: în Derbyshire,...

O poveste superbă despre doi oameni care se străduiesc cu disperare... să nu se îndrăgostească

Alistair Carsington și-ar dori din toată inima să nu mai iubească femeile atât de mult. Pentru a scăpa de cele mai rele impulsuri ale sale, călătorește într-un loc departe de civilizație: în Derbyshire, unde speră să împuște doi iepuri dintr-un foc – să evite orice tentație și în același timp să-i ofere o mână de ajutor prietenului său, care i-a salvat viața pe câmpul de bătălie de la Waterloo. Dar acest țel nobil îl aduce față în față cu domnișoara Mirabel Oldridge, o femeie la fel de inteligentă, de încăpățânată și de lipsită de scrupule cum este și el, și în plus, înnebunitor de irezistibilă.
Viața lui Mirabel Oldridge este deja foarte plină, în încercarea de a-și ține tatăl genial și extrem de excentric departe de necazuri. Ultimul lucru de care are nevoie este un aristocrat atrăgător, sensibil și inteligent, care să-i amintească faptul că are o inimă... și un trup – consideră el – ascuns de haine atât de demodate, încât este practic de datoria lui să-i dezvăluie frumusețea.
Este oare posibil ca un lucru care pare atât de greșit să poată oferi un sentiment atât de minunat?

Loretta Chase a absolvit Clark University, după care s-a dedicat pasiunii de a scrie romane de dragoste istorice, ceea ce i-a adus recunoașterea în rândul cititorilor din întreaga lume. Cărțile ei au fost distinse cu premii importante ale genului, printre care și premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jun 2014
Numar pagini:
attribute_icon
342
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-872-3

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  28 iun. 2014
Autor(i)  :  Loretta Chase
Numar pagini  :  342
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-686-872-3