special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40%

Pasiuni mistuitoare

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

13,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
Seria „Familia Malory” James Malory porne╚Öte spre America pentru a onora promisiunea f─âcut─â cumna╚Ťilor s─âi: fiica lui ╚Öi a Georginei, Jacqueline, î╚Öi va face debutul în America. Judith ╚Öi Jacqueline Malory nu sunt doar veri╚Öoare; sunt prietene de nedesp─âr╚Ťit. Refuzând s─â rateze debutul lui...

Seria „Familia Malory”

James Malory porne╚Öte spre America pentru a onora promisiunea f─âcut─â cumna╚Ťilor s─âi: fiica lui ╚Öi a Georginei, Jacqueline, î╚Öi va face debutul în America. Judith ╚Öi Jacqueline Malory nu sunt doar veri╚Öoare; sunt prietene de nedesp─âr╚Ťit. Refuzând s─â rateze debutul lui Jacqueline din Connecticut, Judith î╚Öi convinge p─ârin╚Ťii s─â-i amâne propriul debut din Londra cu câteva s─âpt─âmâni, pentru a-╚Öi putea înso╚Ťi veri╚Öoara. Oricum, nici una dintre fete nu inten╚Ťioneaz─â s─â se îndr─âgosteasc─â din primul sezon. Dar planurile lui Judith sunt date peste cap în clipa în care, la bordul cor─âbiei, se treze╚Öte fa╚Ť─â în fa╚Ť─â cu fantoma care i-a bântuit visele.
Str─âin de neamul Malory, marinarul Nathan Tremayne este un contrabandist cu o misiune ascuns─â. Nathan simte din prima clip─â c─â Judith Malory îi va aduce necazuri. Cumva, frumoasa viclean─â i-a aflat secretele – ╚Öi încearc─â s─â smulg─â mai multe informa╚Ťii de la el. În vreme ce pasiunea dintre ei se înal╚Ť─â asemenea valurilor pe timp de furtun─â, Nathan este con╚Ötient c─â frumoasa aristocrat─â vrea doar s─â se amuze cu el. Îns─â o nenorocire ivit─â pe nea╚Öteptate îi va da ocazia lui Nathan nu doar s─â participe la o misiune de salvare al─âturi de James Malory, dar ╚Öi s─â lupte cu înfl─âc─ârare pentru a-╚Öi câ╚Ötiga dreptul la inima lui Judith.

Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare
de romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare
vândute. C─âr╚Ťile ei au fost traduse în mai mult de 12 limbi.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
320
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 210
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0441-5
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  14 mar. 2016
Autor(i)  :  Johanna Lindsey
Numar pagini  :  320
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-0441-5

Din aceeasi categorie

Vezi toate