lips─â stoc

- 50%

Pe urmele iubirii

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 14,95┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 14,95┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

SERIA ÔÇ×SHERRING CROSSÔÇť
Melissa MacGregor, t├ón─âra fiic─â a unui mo╚Öier din mun╚Ťii Sco╚Ťiei,┬áa╚Öteapt─â cu ner─âbdare s─â plece ├«n Londra pentru a debuta ├«n ├«nalta┬ásocietate, unde sper─â s─â ├«╚Öi g─âseasc─â un logodnic. Dar, cu c├óteva┬ázile ├«nainte de mult a╚Öteptata c─âl─âtorie, ├«l cunoa╚Öte ├«nt├ómpl─âtor pe┬áLincoln Ross Burnett, un str─âin ├«ndr─âzne╚Ť, de care se ├«ndr─âgoste╚Öte┬ánebune╚Öte.

Convins─â c─â t├ón─ârul misterios este destinul ei, Melissa┬ápleac─â la Londra cu speran╚Ťa de a-l re├«nt├ólni.
├Änc─â b├óntuit de amintirile unor ├«nt├ómpl─âri tragice din copil─ârie,┬áLincoln Ross Burnett, viconte de Cambury, ├«╚Öi viziteaz─â locurile┬ánatale din Sco╚Ťia dup─â nou─âsprezece ani de absen╚Ť─â. Aici ├«ns─â┬áare parte de o surpriz─â: o cunoa╚Öte pe fermec─âtoarea Melissa ╚Öi se┬áhot─âr─â╚Öte s─â fac─â orice pentru a se c─âs─âtori cu ea.

Cei doi ├«ndr─âgosti╚Ťi se re├«nt├ólnesc la Londra, ├«ns─â drumul lor spre┬áfericire pare s─â fie imposibil. Numero╚Öii unchi ai Melissei, to╚Ťi din┬áclanul MacFearson, reu╚Öesc s─â-i alunge to╚Ťi pretenden╚Ťii. ╚śi c├ónd┬áafl─â c─â Lincoln este nimeni altul dec├ót du╚Ömanul lor din copil─ârie,┬ápornesc o adev─ârat─â lupt─â pentru a-l izgoni din via╚Ťa nepoatei lor.


├Äns─â vicontele de Cambury este hot─âr├ót s─â ├«nfrunte orice obstacol┬ápentru a-╚Öi ├«mplini dragostea. Dar cine va ie╚Öi ├«nving─âtor ├«n cele din┬áurm─â ÔÇô onoarea familiei sau iubirea?

 


Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de┬ác─âr╚Ťi romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare v├óndute.
C─âr╚Ťile ei au fost traduse ├«n mai mult de 20 de limbi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 9 ian. 2019
Colectie : Alma
Tip Coperta : Broșată
Format : 130X200
Numar pagini : 272