Plăcere exclusivă

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 19,17 lei Preț special 11,50 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Maris Mackenzie nu este deloc o tânără ca oricare alta. Mezina familiei Mackenzie are puterea misterioasă de a fermeca pe oricine. Poate nu întâmplător se ocupă de dresarea cailor care participă la competiții și se învârte în lumea spectaculoasă a posesorilor de armăsari pursânge și nu numai.

Însă viața ei este total dată peste cap când, într-o dimineață, se trezește alături de un fermecător necunoscut, fără să-și amintească nimic din întâmplările nopții trecute și cum a ajuns să doarmă într-un motel, lângă un bărbat care se dovedește a fi agent FBI sub acoperire. Maris află că este căutată de poliție pentru furtul unui cal de rasă, însă contuzia de la cap o împiedică să-și amintească cine a atacat-o și cum a ajuns în situația respectivă.

Nu mai are nici o amintire despre incident și deci prea puține șanse să-și dovedească nevinovăția sau să scape de răufăcătorii care se află în spatele tentativei de eliminare a armăsarului de rasă – și a ei.

Singura ei speranță? Străinul din patul ei, care se poate dovedi nu doar un simplu salvator, ci și bărbatul cu care să-și dorească să-și petreacă restul vieții. 

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 6 iul. 2015
Colectie : Lira
Autor(i) : Linda Howard
Tip Coperta : Broșată
Format : 107 x 177
Numar pagini : 174
ISBN : 978-606-741-828-6