- 35%

Plăcere exclusivă

Preț special 12,46 lei

Reducere 35%

Preț standard 19,17 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Maris Mackenzie nu este deloc o tânără ca oricare alta. Mezina familiei Mackenzie are puterea misterioasă de a fermeca pe oricine. Poate nu întâmplător se ocupă de dresarea cailor care participă la competiții și se învârte în lumea spectaculoasă a posesorilor de armăsari pursânge și nu numai. Însă viața ei este...

Maris Mackenzie nu este deloc o tânără ca oricare alta. Mezina familiei Mackenzie are puterea misterioasă de a fermeca pe oricine. Poate nu întâmplător se ocupă de dresarea cailor care participă la competiții și se învârte în lumea spectaculoasă a posesorilor de armăsari pursânge și nu numai.

Însă viața ei este total dată peste cap când, într-o dimineață, se trezește alături de un fermecător necunoscut, fără să-și amintească nimic din întâmplările nopții trecute și cum a ajuns să doarmă într-un motel, lângă un bărbat care se dovedește a fi agent FBI sub acoperire. Maris află că este căutată de poliție pentru furtul unui cal de rasă, însă contuzia de la cap o împiedică să-și amintească cine a atacat-o și cum a ajuns în situația respectivă.

Nu mai are nici o amintire despre incident și deci prea puține șanse să-și dovedească nevinovăția sau să scape de răufăcătorii care se află în spatele tentativei de eliminare a armăsarului de rasă – și a ei.

Singura ei speranță? Străinul din patul ei, care se poate dovedi nu doar un simplu salvator, ci și bărbatul cu care să-și dorească să-și petreacă restul vieții. 

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jul 2015
Tip copertă:
Broșată
Format:
107 x 177
Nr. pagini:
174
ISBN:
978-606-741-828-6
Colectie
Din aceeasi categorie Vezi toate