- 40%

- 40%

Plăcere exclusivă

Autor: Linda Howard
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Plăcere exclusivă


Nota ta:
100% of 100
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Versiuni disponibile

Maris Mackenzie nu este deloc o tânără ca oricare alta. Mezina familiei Mackenzie are puterea misterioasă de a fermeca pe oricine. Poate nu întâmplător se ocupă de dresarea cailor care participă la competiții și se învârte în lumea spectaculoasă a posesorilor de armăsari pursânge și nu numai. Însă viața ei este...

Maris Mackenzie nu este deloc o tânără ca oricare alta. Mezina familiei Mackenzie are puterea misterioasă de a fermeca pe oricine. Poate nu întâmplător se ocupă de dresarea cailor care participă la competiții și se învârte în lumea spectaculoasă a posesorilor de armăsari pursânge și nu numai.

Însă viața ei este total dată peste cap când, într-o dimineață, se trezește alături de un fermecător necunoscut, fără să-și amintească nimic din întâmplările nopții trecute și cum a ajuns să doarmă într-un motel, lângă un bărbat care se dovedește a fi agent FBI sub acoperire. Maris află că este căutată de poliție pentru furtul unui cal de rasă, însă contuzia de la cap o împiedică să-și amintească cine a atacat-o și cum a ajuns în situația respectivă.

Nu mai are nici o amintire despre incident și deci prea puține șanse să-și dovedească nevinovăția sau să scape de răufăcătorii care se află în spatele tentativei de eliminare a armăsarului de rasă – și a ei.

Singura ei speranță? Străinul din patul ei, care se poate dovedi nu doar un simplu salvator, ci și bărbatul cu care să-și dorească să-și petreacă restul vieții. 

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jul 2015
Numar pagini:
attribute_icon
174
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-741-828-6

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  6 iul. 2015
Autor(i)  :  Linda Howard
Numar pagini  :  174
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-741-828-6