- 40%

- 40%

Un joc de noroc

Autor: Linda Howard
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Un joc de noroc


Nota ta:
100% of 100
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Versiuni disponibile

Dup─â o copil─ârie mizer─â ╚Öi violent─â, Chance a c─âp─âtat o nou─â via╚Ť─â datorit─â familiei Mackenzie, care l-a primit în mijlocul ei, oferindu-i nu numai un c─âmin, ci ┼či dragoste necondi┼úionat─â. Devenit ofi╚Ťer în Serviciul de Informa╚Ťii al Marinei ╚Öi apoi ╚Öef al unei companii de securitate, Chance a avut...

Dup─â o copil─ârie mizer─â ╚Öi violent─â, Chance a c─âp─âtat o nou─â via╚Ť─â datorit─â familiei Mackenzie, care l-a primit în mijlocul ei, oferindu-i nu numai un c─âmin, ci ┼či dragoste necondi┼úionat─â. Devenit ofi╚Ťer în Serviciul de Informa╚Ťii al Marinei ╚Öi apoi ╚Öef al unei companii de securitate, Chance a avut succes în toate misiunile în care a fost implicat.

Excep┼úia este Crispin Hauer, un terorist cu nenum─ârate victime la activ, care a reu┼čit mereu s─â-i scape din plas─â. Singurul punct slab al lui Hauer pare s─â fie Sunny, fiica lui, pe care Chance inten╚Ťioneaz─â s-o foloseasc─â drept momeal─â pentru a-l face pe Hauer s─â ias─â din ascunz─âtoare.

Primul pas: seducerea lui Sunny, o misiune nu numai u┼čoar─â, dar ┼či pl─âcut─â pentru Chance. Planul nebunesc func┼úioneaz─â perfect când Chance ╚Öi Sunny r─âmân captivi într-un canion vreme de câteva zile, timp în care manevra de seduc╚Ťie are efectul scontat.

Totu┼či, Chance nu a luat în calcul propriile sentimente pe care fermec─âtoarea tân─âr─â i le treze┼čte ┼či motivul pentru care ea prefer─â s─â se ascund─â de propriul tat─â. Acum, planul atât de ingenios îi aduce la un pas de dezastru, iar plasa de minciuni pe care Chance a ┼úesut-o ar putea s─â-l fac─â s─â piard─â nu doar via┼úa, ci ┼či o dragoste a┼ča cum nu spera s─â întâlneasc─â vreodat─â.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Sep 2015
Numar pagini:
attribute_icon
224
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0039-4

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  14 sept. 2015
Autor(i)  :  Linda Howard
Numar pagini  :  224
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-33-0039-4