- 40%

- 40%

Sisi. Împărăteasa nefericită

Autor: Daisy Goodwin
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Sisi. Împărăteasa nefericită


Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Versiuni disponibile

 Frumoasă și inteligentă, Elisabeta, împărăteasa Austriei, cunoscută mai ales sub numele de Sisi, are totul, dar nu este fericită. Plictisită de eticheta de la curtea vieneză și mai ales de soțul ei anost, împăratul Franz Joseph, Sisi vine în Anglia să vâneze. Aici îl cunoaște pe căpitanul Bay Middleton,...

 Frumoasă și inteligentă, Elisabeta, împărăteasa Austriei, cunoscută mai ales sub numele de Sisi, are totul, dar nu este fericită. Plictisită de eticheta de la curtea vieneză și mai ales de soțul ei anost, împăratul Franz Joseph, Sisi vine în Anglia să vâneze. Aici îl cunoaște pe căpitanul Bay Middleton, singurul care o poate întrece la călărie. Mai tânăr cu zece ani și logodit cu bogata și loiala Charlotte, Bay riscă să piardă totul, îndrăgostindu-se de o femeie pe care nu o poate avea. Dar amândoi sunt pasionali, iar între ei există o atracție prea puternică pentru a fi ignorată.

Daisy Goodwin, scriitoare britanică, este cunoscută publicului nu numai pentru romanele sale de ficțiune istorică, ci și pentru show-urile TV pe care le prezintă și le produce. Sisi. Împărăteasa nefericită, este cel de-al doilea roman al său, primul fiind Ultima mea ducesă.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Aug 2014
Numar pagini:
attribute_icon
406
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-869-3

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  23 aug. 2014
Autor(i)  :  Daisy Goodwin
Numar pagini  :  406
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-686-869-3