special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40%

Sub asediul iubirii

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

13,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
SERIA „FAMILIA VIKINGILOR HAARDRAD“ Aflat într-o misiune, chipe╚Öul viking Selig Haardrad este atacat de ho╚Ťi ╚Öi aproape c─â î╚Öi pierde via╚Ťa. Ajuns în cele din urm─â la Gronwood ca s─â cear─â ajutorul st─âpânei ╚Ťinutului, Lady Erika, este considerat spion ╚Öi aruncat în temni╚Ťele...

SERIA „FAMILIA VIKINGILOR HAARDRAD“


Aflat într-o misiune, chipe╚Öul viking Selig Haardrad este atacat de ho╚Ťi ╚Öi aproape c─â î╚Öi pierde via╚Ťa. Ajuns în cele din urm─â la Gronwood ca s─â cear─â ajutorul st─âpânei ╚Ťinutului, Lady Erika, este considerat spion ╚Öi aruncat în temni╚Ťele castelului. Ba mai mult, arogan╚Ťa lui o face pe Erika s─â pun─â s─â fie biciuit, iar ceea ce îl ╚Ťine în via╚Ť─â, în ciuda durerii ╚Öi a febrei care îi chinuie trupul, este un singur gând: r─âzbunarea!
Curând roata destinului se întoarce: sora lui Selig, Kristen, vine s─â-i pledeze nevinov─â╚Ťia, sprijinit─â de o armat─â impresionant─â, ╚Öi, evident, iese înving─âtoare din aceast─â înfruntare. Acum este rândul lui Selig s─â o ia prizonier─â pe Erika. El îns─â nu este interesat s─â îi pl─âteasc─â cu aceea╚Öi moned─â ╚Öi s─â-i fac─â vreun r─âu fizic, ci s─â înfrâng─â spiritul mândru al acestei „regine de ghea╚Ť─â“, cucerind-o cu o arm─â care nu a dat niciodat─â gre╚Ö: pasiunea. Ceea ce nu ╚Öi-a imaginat este c─â propria inim─â va ajunge s─â fie supus─â de frumuse╚Ťea Erik─âi ╚Öi de dorin╚Ťa aprins─â pentru superba danez─â.
La rândul ei, Lady Erika începe s─â-l descopere pe acest viking frumos ca un zeu ╚Öi î╚Öi d─â seama c─â r─âzbunarea poate fi cu adev─ârat dulce când adev─âratul înving─âtor este dragostea.

Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare vândute. C─âr╚Ťile ei au fost traduse în mai mult de 12 limbi.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
304
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1144-4
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  1 nov. 2016
Autor(i)  :  Johanna Lindsey
Numar pagini  :  304
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-1144-4

Din aceeasi categorie

Vezi toate