- 40%

- 40%

Vorbe dulci

Autor: Julie Garwood
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Vorbe dulci


Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,17┬álei Pre╚Ť special 11,50┬álei

Versiuni disponibile

Când agentul special Grayson Kincaid de la FBI o întâlne╚Öte pentru prima dat─â pe Olivia MacKenzie, este mai impresionat decât vrea s─â recunoasc─â. Tân─âra avocat─â frumoas─â ╚Öi dur─â lucreaz─â pentru Fisc ╚Öi se afl─â pe urmele unei scheme piramidale foarte elaborate, pus─â la cale chiar de tat─âl ei....

Când agentul special Grayson Kincaid de la FBI o întâlne╚Öte pentru prima dat─â pe Olivia MacKenzie, este mai impresionat decât vrea s─â recunoasc─â. Tân─âra avocat─â frumoas─â ╚Öi dur─â lucreaz─â pentru Fisc ╚Öi se afl─â pe urmele unei scheme piramidale foarte elaborate, pus─â la cale chiar de tat─âl ei. Nimere╚Öte îns─â în mijlocul unei opera╚Ťiuni FBI sub acoperire ╚Öi, f─âr─â s─â vrea, o distruge complet. În plus, investiga╚Ťia sa îi deranjeaz─â pe mul╚Ťi, a╚Öa c─â devine ea îns─â╚Öi o ╚Ťint─â vie, sortit─â a fi eliminat─â. De╚Öi obi╚Önuit─â cu situa╚Ťiile-limit─â, Olivia este destul de inteligent─â ca s─â ╚Ötie când trebuie s─â cear─â ajutor. Mai ales când ajutorul este înalt, brunet ╚Öi foarte sexy... Împreun─â, Grayson ╚Öi Olivia lupt─â împotriva corup╚Ťiei, dar ╚Öi împotriva atrac╚Ťiei irezistibile pe care o simt unul fa╚Ť─â de cel─âlalt. O lupt─â pe care amândoi o vor pierde.

O intrig─â excelent─â, personaje puternice ╚Öi pasiune exploziv─â.“ - Publishers Weekly

Julie Garwood este una dintre cele mai apreciate autoare de romantic suspense, ale c─ârei c─âr╚Ťi au fost publicate în 32 de limbi ╚Öi tip─ârite în 36 de milioane de exemplare. Multe dintre romanele ei au ajuns pe primul loc în topul New York Times.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Apr 2014
Numar pagini:
attribute_icon
336
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-708-5

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  7 apr. 2014
Autor(i)  :  Julie Garwood
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-686-708-5