- 40%

- 40%

Acum și pentru totdeauna

Autor: Nora Roberts
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Acum și pentru totdeauna


Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Versiuni disponibile

SERIA „FAMILIA MACGREGOR“   Daniel MacGregor, magnatul finanțelor, intră în comă în urma unui accident de mașină, iar Anna, soția sa, cheamă toată familia la spital pentru a-i fi alături. Noaptea de veghe este un prilej pentru Anna să-și reamintească împrejurările în care s-au...

SERIA „FAMILIA MACGREGOR“

 

Daniel MacGregor, magnatul finanțelor, intră în comă în urma unui accident de mașină, iar Anna, soția sa, cheamă toată familia la spital pentru a-i fi alături. Noaptea de veghe este un prilej pentru Anna să-și reamintească împrejurările în care s-au cunoscut, s-au îndrăgostit și, după o relație furtunoasă, s-au căsătorit. În urmă cu patruzeci de ani, milionarul Daniel MacGregor își începuse ascensiunea fulminantă în carieră, și din viața lui perfectă nu mai lipsea decât soția perfectă. Și deși a crezut că o găsește în persoana Annei Whitfield, studenta la medicină are propriile planuri de viitor… din care însă nu face parte și un bărbat posesiv ca Daniel. Căci Daniel își dorește o soție ascultătoare, care să fie ținută în puf, dar care să nu aibă altă preocupare decât să se îngrijească de casă și de copii. Însă pentru Anna viitorul este cu totul diferit – și nu va lăsa pe nimeni să o împiedice să-și îndeplinească visul de a deveni chirurg.
Așa că încăpățânatul scoțian va fi nevoit să lupte din răsputeri pentru a-i cuceri inima femeii pe care o consideră sufletul lui pereche și singura alături de care vrea să construiască dinastia MacGregor.

 

Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste. Cărţile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Sep 2016
Numar pagini:
attribute_icon
224
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0957-1

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  5 sept. 2016
Autor(i)  :  Nora Roberts
Numar pagini  :  224
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107 x 177
colectie  :  Lira
ISBN  :  978-606-33-0957-1