- 40%

- 40%

Bravul meu căpitan

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Bravul meu căpitan


Nota ta:
Preț standard 19,17 lei Preț special 11,50 lei

Versiuni disponibile

El o poate păzi de orice pericol... însă nu și de cea mai tulburătoare pasiune. Lady Phoebe Batten este drăguță, plină de energie și dornică să ducă viața socială pe care o merită în calitate de soră a unui duce influent. Dar, fiindcă este aproape complet oarbă, fratele ei exagerat de protector insistă...

El o poate păzi de orice pericol... însă nu și de cea mai tulburătoare pasiune.

Lady Phoebe Batten este drăguță, plină de energie și dornică să ducă viața socială pe care o merită în calitate de soră a unui duce influent. Dar, fiindcă este aproape complet oarbă, fratele ei exagerat de protector insistă să fie în permanență păzită de enervantul și sobrul căpitan Trevillion.

Căpitanul James Trevillion este un bărbat mândru, de neam bun, dar s-a ales cu o rană gravă la picior după anii petrecuți în regimentul de dragoni al regelui. Cu toate astea poate în continuare să tragă cu arma și să călărească asemenea unui diavol, așa că sarcina de-a o păzi pe Lady Phoebe ar trebui să nu-i pună probleme ‒ asta până când ea devine ținta unor răpitori.

Prins într-o plasă periculoasă de înșelăciuni, James se vede nevoit să riște totul pentru a-și salva protejata de un bărbat fără scrupule, care vrea să o oblige să accepte o căsătorie lipsită de dragoste. Însă, după intervenția salutară a bravului căpitan, James și Phoebe petrec tot mai mult timp singuri, departe de Londra și de pericole, și ajung să se descopere cu adevărat.

Și, încet-încet, Phoebe începe să vadă, dincolo de aparența de soldat dur, un bărbat tandru... și șansa la o viață plină de iubire, la care abia mai îndrăznea să viseze.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Jul 2015
Numar pagini:
attribute_icon
276
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978--606-741-964-1

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  18 iul. 2015
Autor(i)  :  Elizabeth Hoyt
Numar pagini  :  276
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
ISBN  :  978--606-741-964-1