- 40%

- 40%

-40%

Cand visezi la un rebel

Autor: Anna Bennett
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 10.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
SERIA ÔÇ× JURNALUL DEBUTANTEIÔÇť Domni╚Öoara Sophie Kendall este c├ót se poate de fericit─â s─â organizeze ├«nt├ólnirile secrete ale unui grup de femei lipsite de prejudec─â╚Ťi care se adun─â pentru a discuta sfaturile ce apar s─âpt─âm├ónal ├«n rubrica R─âzbunarea debutantei. Ceea ce o face ├«ns─â cu adev─ârat nefericit─â este...

SERIA ÔÇ× JURNALUL DEBUTANTEIÔÇť

Domni╚Öoara Sophie Kendall este c├ót se poate de fericit─â s─â organizeze ├«nt├ólnirile secrete ale unui grup de femei lipsite de prejudec─â╚Ťi care se adun─â pentru a discuta sfaturile ce apar s─âpt─âm├ónal ├«n rubrica R─âzbunarea debutantei. Ceea ce o face ├«ns─â cu adev─ârat nefericit─â este apropiata c─âs─âtorie cu un b─ârbat pe care nu-l iube╚Öte, pentru a-╚Öi sc─âpa familia de la un dezastru financiar.

Henry Reese, conte de Warshire, nu a dormit de s─âpt─âm├óni ├«ntregi. Disperat s─â scape de conacul familiei ╚Öi de amintirile care ├«l b├óntuie, crede c─â ├«╚Öi poate g─âsi refugiul ├«ntr-una din propriet─â╚Ťile lui abandonate din Londra. Numai c─â acolo g─âse╚Öte o t├ón─âr─â frumoas─â ╚Öi misterioas─âÔÇŽ care a intrat prin efrac╚Ťie. Reese nu este interesat at├ót de scopul prezen╚Ťei lui Sophie acolo, c├ót de capacitatea ei surprinz─âtoare de a-i domoli demonii. A╚Öa c─â ├«ncheie cu ea un t├órg ÔÇô o va l─âsa s─â foloseasc─â vechea proprietate dac─â ea e dispus─â s─â-i ofere o noapte pe s─âpt─âm├ón─â.

Sophie nu s-a a╚Öteptat niciodat─â s─â simt─â emo╚Ťiile pe care Reese i le treze╚Öte ÔÇô ╚Öi cur├ónd, pasiunea ├«i arde pe am├óndoi cu o intensitate greu de st─âp├ónit. Dar ea e promis─â irevocabil altuia. O ├«nt├ómplare nea╚Öteptat─â ├«i face pe am├óndoi s─â ri╚Öte totul ÔÇô ╚Öi astfel s─â g─âseasc─â, poate, o cale de a tr─âi ferici╚Ťi p├ón─â la ad├ónci b─âtr├óne╚ŤiÔÇŽ

 

Anna Bennett a devenit un nume cunoscut ├«n literatura de gen odat─â cu publicarea romanului P─âc─âtoasa, care a fost distins cu premiul Golden Heart. Seria ÔÇ×Jurnalul debutanteiÔÇť s-a bucurat de acela╚Öi succes remarcabil ├«n ├«ntreaga lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Nov 2020
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6496-9
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  20 nov. 2020
Autor(i)  :  Anna Bennett
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Fictiune
ISBN  :  978-606-33-6496-9

Din aceeasi categorie

Vezi toate